moradian مدیر عضویت: 1401/01/28 تعداد پست: 2760 عنوان با شوهرای سیگاری چکار میکنین | مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 155 پست دهنشون بو میده؟راهکارتون چیه؟زن ها عادت میکنن به اون بوی دهن؟یا چیکار میکنن امروز | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moradian مدیر استارتر عضویت: 1401/01/28 تعداد پست: 2760 اره بیشرفا،، وااای توی فیلم وحشی خیلی تبلیغ مواد میکنن قسمت قبلی دیدی شیشه میزدن؟؟ اون تبلیغ نبودادب را از کی یاد گرفتی بود
میونگی عضویت: 1404/10/18 تعداد پست: 243 ماهی رو هروقت از اب بگیری تازس دخترشوهرخاله من تا۵٠سالگی سیگار میکشید ولی الان۲۵ساله ترک کرده چون سی ... همون یکی دوسال اول زیاد میکشیدم بعدش کمتر و کمتر شد پس فکرنکنم زیاد اسیب بزنه😀 💙A
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 13024 تاپیک بزن مشورت بگیر بگو همسرتم کمکت کنهبرو مراکز درمانی ارزش داره اینجا همه به سیگاری بودنشون افتخار میکنن.. کسی نمیتونه کمک کنهاون سعی میکنه ولی خب حریف من نمیشهبرای سیگار برم مسخره ام نمیکنن ؟ [اکانت واگذار شده ]مذهبی افراطی، زنستیز، حیوانآزار یا بیادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂
یاهووووو عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 563 سیگاد برا مردا بد بود چ برسه ب زنبلاخره مردی گفتن زنی گفتنخیلی ها تفریحی شروع کردن معتاد شدن چرا باید برای زنا بدتر از مردا باشهچه فرقی بین زنو مردچرا همیشه همیچیزو جنسیتی میکنین خدایا شکرت
moradian مدیر استارتر عضویت: 1401/01/28 تعداد پست: 2760 نه اذیت نمیکرد یعنی یه جورایی خوشمم میاد بسه تا مردا رو معتاد نکردی دیگه توضیح نده
45melika79 عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 12320 سیگاد برا مردا بد بود چ برسه ب زنبلاخره مردی گفتن زنی گفتنخیلی ها تفریحی شروع کردن معتاد شدن سیگار واسه هردو جنس ظرر جانی داره ولی واسه خانوما بیشتر چون رو حاملگی وعادت ماهانه شون تاثیرر میذاره درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه
moradian مدیر استارتر عضویت: 1401/01/28 تعداد پست: 2760 چرا باید برای زنا بدتر از مردا باشهچه فرقی بین زنو مردچرا همیشه همیچیزو جنسیتی میکنین مگر زن جنس ظریف و زیبا نیست؟ظریف و زیبا دود میکنه و بو میده و معتاد میشه؟البته بلانسبت بعضیا که درگیر شدنا
45melika79 عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 12320 همون یکی دوسال اول زیاد میکشیدم بعدش کمتر و کمتر شد پس فکرنکنم زیاد اسیب بزنه😀 از درون داغونی ولی فعلا حالیت نمیشه درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه
moradian مدیر استارتر عضویت: 1401/01/28 تعداد پست: 2760 سیگار واسه هردو جنس ظرر جانی داره ولی واسه خانوما بیشتر چون رو حاملگی وعادت ماهانه شون تاثیرر میذاره کلا زشتیش برا زن بیشتره
میونگی عضویت: 1404/10/18 تعداد پست: 243 دورت بگردم خبب خانم خوشگل نمیدونستم والا شاید همتون بزرگ شدید دغدغه های دیگه اومده برای همینه 😛💘تو که از من خیلی کوچیکتری ولی از توام کوچیکتر اونجا هست😂درکل توصیفه نمیکنم فقط خواستم بدونی،وقتتو میگیره 💙A
میونگی عضویت: 1404/10/18 تعداد پست: 243 از درون داغونی ولی فعلا حالیت نمیشه قطعا داغونم که سیگار کشیدم دیگه وگرنه دردم چی بود😂 💙A
moradian مدیر استارتر عضویت: 1401/01/28 تعداد پست: 2760 اینجا همه به سیگاری بودنشون افتخار میکنن.. کسی نمیتونه کمک کنهاون سعی میکنه ولی خب حریف من نمیشهبرای ... نه چرا اونا خوشحالم میشنکارشون اینه دیگهاگرم پول میگیرن که از خداشونهیه روز تاپیک میزنی میگی ترک کردم میشی الگو...
45melika79 عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 12320 کلا زشتیش برا زن بیشتره من بیشتر واسه خطر جانیش که واسه خانوما بیشتر میگم نکشن نه زشتیش درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه
یاهووووو عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 563 مگر زن جنس ظریف و زیبا نیست؟ظریف و زیبا دود میکنه و بو میده و معتاد میشه؟البته بلانسبت بعضیا که درگی ... بدن بدنه چی ربطی داره مواد اعتیاد اوره بدن زن هم مثل بدن مرد عادت میکنه و خوشش میاد به ظرافت چی ربطی داره خدایا شکرت
eliana11111 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 311 ب مرور ضرر میزنهجانی.مالیشخصیتیکلاس و... ممنونم. ولی آدم بزرگسالی که برای مثال سیگار میکشه، قطعا با علم به اینکه ضرر هم داره میکشه. برای همین من وقتایی هم که نمی کشیدم به هیشکی نمی گفتم ضرر داره ترک کنمن آخر شبا می کشم و آرومم می کنه. کسی که شروع نکرده نکشه بهتره.