با یکی حرف میزدم هرچند جدی نبود در حد حرف ولی حرفامون زیاد بود با اینک تو دوماه بود ولی سر هیچی خودش تموم کرد با سردی🥲باورم نمیشع اون همه صمیمیت سر هیچی خراب کرد
بماندچرا شماره گرفت بخاطر همین منم گفتم تا حد امکان از خودت خبر بده بهم اما هنوز اون ماموریت رو نرفت ...
چون اولین باره خب حق داری تجربه نداری ولی من میدونم پسرا خیلی عوضین نمیگم صدرصد همینه برای اونو قضاوت نمیکنم ولی این نشونه هاش اصلا منطقی نیست حتی اگه پیام داد باید بزاریش تو منگنه ببینی چی میگه البته انقدم دروغگوای قشنگی میگن...بعد اخه یچیز دارک ترش اینه کسی ک ازاول میاد از ازدواج حرف میزنع یجوریع هدف تو رابطع مهمه ولی پسری ک اول کار میاد اینو میگ ادم شک میکنه هم رفتارای ایناش...,
چون اولین باره خب حق داری تجربه نداری ولی من میدونم پسرا خیلی عوضین نمیگم صدرصد همینه برای اونو قضاو ...
اخه من شکی تو کارش یا حرفش ندارم چون از جای دیگه هم پیگیر شدم شرایطشو فهمیدم
من حتی خیلی اصرار کردم اوایل که تموم کنیم قبل اینکه من قبول کنم حرف بزنیم و آشنا بشیم چون ما راهمون دوره بالاخره راضی کرد منو که شهر دیگه زندگی کنیم، خیلی بهونه آوردم اما همش راه حل میداد
اصلا هنگ میکنم الان نیستش چون تو روز بیشتر وقتایی که از سرکار میومد دوتا شغل داشت، به من پیام میداد
اخه من شکی تو کارش یا حرفش ندارم چون از جای دیگه هم پیگیر شدم شرایطشو فهمیدم من حتی خیلی اصرار کردم ...
اگه مطمنی که شرایطش اینع با چشم خودت دیدی که خب فرق میکنه وگرنع اصلا نمیشه اعتماد کرد به حرفا چون پسرا ی موجودین شیطانو درس میدن خوده من با اینک میدونم ولی باز خرم میکرد تا این حد زبونشون خوبه...
ولی خیلی حواست باشه باید بیشتر بشناسیش وگرنه خیلی اذیت میشی ببینی توجیهش چیه چون ی هفته نبودن با وجود انلاین شدن دارکع به هرکسی بگی
وقتی توروز بت پیام میداد ینی جاییش نمیلنگید ولی شده ی هقته خب ادم چی بگه...