2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 35 پست
[QفقطUOTE=408998353]دقیقا حرف منم همینه اصن ملوم نیس چ مرگشونه شاید نمیخاد ناراحتت کنه ولی این رفتار ...

کارش چی بود؟؟

اخه حرفاش یکم دارکه مگ میشه ادم ماموریت میرع ی زنگی ی اس چیزی حالا انلاین شدن به کنار...

الانم که دیگه بدتر آن میشه جواب نمیده نمیدونم چرا حس خوبی ندارم به این ادم مگ میشه ادم قول ازدواج بزاره ی هفته بیخبر باشه...

کارش چی بود؟؟اخه حرفاش یکم دارکه مگ میشه ادم ماموریت میرع ی زنگی ی اس چیزی حالا انلاین شدن به کنار.. ...

بماند

چرا شماره گرفت بخاطر همین منم گفتم تا حد امکان از خودت خبر بده بهم

اما هنوز اون ماموریت رو نرفته زمانش الان نیست

چند جلسه از اخلاق و خانواده اینا حرف زدیم برای خودمم مبهمه همچی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بماندچرا شماره گرفت بخاطر همین منم گفتم تا حد امکان از خودت خبر بده بهم اما هنوز اون ماموریت رو نرفت ...

چون اولین باره خب حق داری تجربه نداری ولی من میدونم پسرا خیلی عوضین نمیگم صدرصد همینه برای اونو قضاوت نمیکنم ولی این نشونه هاش اصلا منطقی نیست حتی اگه پیام داد باید بزاریش تو منگنه ببینی چی میگه البته انقدم دروغگوای قشنگی میگن...بعد اخه یچیز دارک ترش اینه کسی ک ازاول میاد از ازدواج حرف میزنع یجوریع هدف تو رابطع مهمه ولی پسری ک اول کار میاد اینو میگ ادم شک میکنه هم رفتارای ایناش...,

فارغ از احساساتی که الان داری و بخاطرش اذیت میشی، به خودت بگو که: «این آخرین باریه که اجازه دادم کسی باهام این رفتار رو داشته باشه»

تو لیاقتت یه رابطهی شفاف با رعایت حق و حقوقته نه این آدمای سمی

قدر خودت رو بیشتر بدون قشنگم ❤️

چون اولین باره خب حق داری تجربه نداری ولی من میدونم پسرا خیلی عوضین نمیگم صدرصد همینه برای اونو قضاو ...

اخه من شکی تو کارش یا حرفش ندارم چون از جای دیگه هم پیگیر شدم شرایطشو فهمیدم

من حتی خیلی اصرار کردم اوایل که تموم کنیم قبل اینکه من قبول کنم حرف بزنیم و آشنا بشیم چون ما راهمون دوره بالاخره راضی کرد منو که شهر دیگه زندگی کنیم، خیلی بهونه آوردم اما همش راه حل میداد

اصلا هنگ میکنم الان نیستش چون تو روز بیشتر وقتایی که از سرکار میومد دوتا شغل داشت، به من پیام میداد

اخه من شکی تو کارش یا حرفش ندارم چون از جای دیگه هم پیگیر شدم شرایطشو فهمیدم من حتی خیلی اصرار کردم ...

اگه مطمنی که شرایطش اینع با چشم خودت دیدی که خب فرق میکنه وگرنع اصلا نمیشه اعتماد کرد به حرفا چون پسرا ی موجودین شیطانو درس میدن خوده من با اینک میدونم ولی باز خرم میکرد تا این حد زبونشون خوبه...

ولی خیلی حواست باشه باید بیشتر بشناسیش وگرنه خیلی اذیت میشی ببینی توجیهش چیه چون ی هفته نبودن با وجود انلاین شدن دارکع به هرکسی بگی

وقتی توروز بت پیام میداد ینی جاییش نمیلنگید ولی شده ی هقته خب ادم چی بگه...

اگه مطمنی که شرایطش اینع با چشم خودت دیدی که خب فرق میکنه وگرنع اصلا نمیشه اعتماد کرد به حرفا چون پس ...

آره مطمئنم از همکارای دورادور به گوشم رسیده

من کاری ندارم نمیاد که هیچ بیادم من به همین راحتی نمیتونم بگذرم باید دلیل بگه اینکه چرا نبود اونم منی که همون اول شرط و شروطامو گفتم

آره مطمئنم از همکارای دورادور به گوشم رسیدهمن کاری ندارم نمیاد که هیچ بیادم من به همین راحتی نمیتونم ...

اره واقعا نمیشه ساده گذشت یه هفته کم نبود تازه میگی انلاین میشه خودمم تو عجبم...

آره واقعا فقط شبا آنلاین میشه اونم ما نه بحثی کردیم نه چیزی یهو بی دلیل

شبا انلاین میشه پشت همه؟یا در حد کم؟

چه عجیب مشکل خودم یادم رف دارم ب مال تو فک میکنم🤦♀️😂

ولی بنظرم یجوری خبر بگیر ازش

شبا انلاین میشه پشت همه؟یا در حد کم؟چه عجیب مشکل خودم یادم رف دارم ب مال تو فک میکنم🤦♀️😂ولی بنظرم ...

بیشتر وقتا فقط ساعت یک اینا درحد یکبار آنلاین میشه اما گاهی وقتا تو یه شب سه بار اینا آنلاین میشه

آخ دورت بگردم ببخش دهنتو درگیر کردم

چطور خبر بگیرم

قبل اینکه نت ها قطع بشه حدود یک هفته نبود حتی آنلاین هم نمیشد وقتی برگشت پرسیدم گفت کارم سخت شده بود حتی نشد آنلاین بشم

بیشتر وقتا فقط ساعت یک اینا درحد یکبار آنلاین میشه اما گاهی وقتا تو یه شب سه بار اینا آنلاین میشه آخ ...

پس زیادم نیست..ولی موندم ینی ی زنگ ی اس خدایا ادما چرا اینطوری شدن

خدانکنع عزیز دلم ن راحت باش❤️

خب شمارشو داری ؟زنگ بزن یا از طریق همکاراش

خب واقنم ان نمیشد اون تایم؟

اخه حرف اینع کارت سخته اوکی ی زنگ یا اس مگ چقد وقت میبره چرا یجوریه 🤦♀️

پس زیادم نیست..ولی موندم ینی ی زنگ ی اس خدایا ادما چرا اینطوری شدنخدانکنع عزیز دلم ن راحت باش❤️خب شم ...

نمدونم فقط دلیل میخوام مبهمه برام

مرسی که هستی

نه اون مدت که نبود شماره همو نداشتیم بعد گفت منم نگران بودم چون شمارتو نداشتم موقع قطعی نت حداقل زنگ بزنم بعد اونجا شماره گرفت

نه اون تایم اصلا آنلاین نشد

چون پیام منو جواب نداد نمیخوام زنگ بزنم که بگه دختره پیگیر منه

نمدونم فقط دلیل میخوام مبهمه برام مرسی که هستی نه اون مدت که نبود شماره همو نداشتیم بعد گفت منم نگرا ...

میفمم کاملا درکت میکنم خیلی سخته🥲🤦♀️

قربونت برم

اها پس تازه گرفت خب ینی الان ک داره شمارتو الانشم چیزی نمیگه ینی ی هفته چطور میتونع بی خبر باشه...

پس اونموق نشد الان ک میشه خیلی دارکه

اخه یجورایی باهم تو رابطع این بعد چشم انتظاری سخته

میفمم کاملا درکت میکنم خیلی سخته🥲🤦♀️قربونت برماها پس تازه گرفت خب ینی الان ک داره شمارتو الانشم چی ...

آره واقعا سخته، فداتشم

آره آخرین باری که چت کردیم هفته پیش شماره داد

آره واقعا این نبود دلیل و یهو نبودن منو اذیت میکنه

به گفته خودش مادرش خبر داشت که بامن حرف میزنه اما من اجازه ندادم فعلا خانواده خودم چیزی بفهمن