2777
2789
عنوان

چرا رابطه ها اینطوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 52 پست
ازدواج کردن کلا به ضرر زنهبخوای بررسی کنی از صفر تا صدشمالی روانی جسمی جنسی روحی مسولیتیولی تو ایران ...

من دوستی رو بیشتر دوست دارم 😞 حمله نکنید لطفا بخاطر اینکه دغدغه ها کمتره گفتم اما عاقبت ندارع بیستر وقتا و طولانی که میشه اذیت کننده هست واقعا

هر کدومش یه خوبی داره یه بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوستی رو بیشتر دوست دارم 😞 حمله نکنید لطفا بخاطر اینکه دغدغه ها کمتره گفتم اما عاقبت ندارع بیست ...

مشکل اینه که حتی توی دوستی هم دختری که راضی باشه رو نمیبینم!

من دوستی رو بیشتر دوست دارم 😞 حمله نکنید لطفا بخاطر اینکه دغدغه ها کمتره گفتم اما عاقبت ندارع بیست ...

منم واقعااااااااااا

دوستی رو ترجیح میدم

زن خونه بودن و همسر کسی شدن ب شخصیتم نمیخوره زوره مگه همه ازدواج کنن

مشکل اینه که حتی توی دوستی هم دختری که راضی باشه رو نمیبینم!

چون نمیگیرن دخترا اذیت میشن وقتی ازدواج هم میکنن دیگه بقیه چیزا

کلا کاش توقع گرفتن نداشتیم تو دوستی وگرنه اونقد اذیت کننده نمیشد

منم واقعااااااااااادوستی رو ترجیح میدمزن خونه بودن و همسر کسی شدن ب شخصیتم نمیخوره زوره مگه همه ازدو ...

حداقل تو دوستی نباید حرفهای خانوده شوهررو شنید و ریخت یه خواهرشوهر پررو دید واقعا یکی از چیزایی تو ازدواج منو اذیت میکنه دیدن خانواده شوهر هست یهو یه خرفی میپرونن ادم تا چند وقت ناراحت میشه

حداقل تو دوستی نباید حرفهای خانوده شوهررو شنید و ریخت یه خواهرشوهر پررو دید واقعا یکی از چیزایی تو ا ...

والا

تو دوستی با عزت احترامت میبرمت رستوران یه کادویی میخرن نازتم روش میکشن زن که میشی انگار از احترام میوفتی

چون نمیگیرن دخترا اذیت میشن وقتی ازدواج هم میکنن دیگه بقیه چیزا کلا کاش توقع گرفتن نداشتیم تو دوستی ...

نه راستش من با تعداد زیادی دختر در ارتباطم

مشکلشون مسائل دیگه هست

اتفاقا دیگه واقعا دخترا اونقدرا دنبال این نیستن که پسره بیاد بگیرتشون

چون توی همون دوستی کلی مشکلات دارن

نه راستش من با تعداد زیادی دختر در ارتباطممشکلشون مسائل دیگه هستاتفاقا دیگه واقعا دخترا اونقدرا دنبا ...

چه جالب مثلا چی ؟

من دوست اینا ندارم اما تو ارایشگاه یا جاهای دیگه میشنوم دخترا درباره گرفتن نگرفتن خیلی ناراحتن

چه جالب مثلا چی ؟من دوست اینا ندارم اما تو ارایشگاه یا جاهای دیگه میشنوم دخترا درباره گرفتن نگرفتن خ ...

اکثرااا درگیر اینن که پسره بهشون احترام نمیذاره!

یسریا وقت نمیذارن

یا درگیر اینن که رلشون بیش از حد الکل مصرف میکنه

یا طرف عصبیه

یا بد دهنه بیش از حد

یا وقتی میبینم طرف یکی دوسال با یه پسر هس ازش میپرسم چیشد که ادامه دادی میگه بارها خواستم کات کنم ولی موندم و روش کار کردم و این رابطه ای که الان هست نتیجه تلاشهای منه که روی اخلاقهای بدش کار کردم و قابل تحمل شده