2777
2789
عنوان

چرا رابطه ها اینطوری شده

333 بازدید | 52 پست

چرا هیچکس از ازدواج یا رابطه دوستانش راضی نیس

منظورم اونایی هس که نهایتااا ۳_۴ساله با پارتنرشون هستن

وگرنه قدیمیا که میدونم راضین

واقعا انگار دیگه رابطه خوب تو این دنیا وجود نداره...

کی گفته قدیمیا راضین؟؟!

برات ی کشور آدم معرفی میکنمکه اتفاقا از همه

ناراضی تر قدیمی ها هستن فقط چون آبروشون نره

سره جاشوننشستن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی دلت خوشه خواهر ملت حوصله خودشونوندارن وای ب یکی دبگه و رابطه وجنگ اعصاب و روان

امروز فهمیدم خالم با۶۳سال و با بعداز۵۰سال زندگی مشترک ازشوهرش طلاق گرفته کرک و پرم ریخت

دیگه رابطه ۳ ۴ ساله ک چیزی نیس.

دخترداره داماد نوه عروس پسر ولی چ فایده وقتی نشه هموتحمل کرد ادم ی جایی تموم میکنه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

چون که قدیما ادما کمتر اجتماعی بودن و گزینه های کمتری داشتن مجبور بودن با اخلاقای بد هم سازش کنن

مثلا یه زن قدیمی که سیزده ساله شوهرش دادن و طلاقم تو جامعه مساوی با بدکاره بودن پنجاه درصد اخلاق شوهرشو دوس نداشت پنجاه درصد دیگه رو نه

ولی مجبور به تحمل بود تا طلاق نگیره

از طرفی زود ازدواج کرده بود و پسر بازی نکرده چهارتا دیت نرفته بود ادم بشناسه بفهمه کیسای دیگه هستن با اخلاقای بهتر

امروزه ازادی هست کلی ادم میبینی حرف میزنی باهاشون یکی از یکی بهنر

واقعا مردها خیلی بد شدن خیلیاصلا نرمال نیستن

نه

البته قدیما هم حرف حرف مردا بود اما چون زنا هم به این عقیده داشتن کمتر اذیت میشدن مثلا مادر بزرگامونو میگم حتی تا حدودی مادرامون

من که نمیتونم این مردا رو تحمل کنم