2777
2789
عنوان

چرا رابطه ها اینطوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 52 پست

سبک تربیت نسل جدیده هم زودرنج تر هم متوقع تر از قبل نسل های قبل شدیم هم به حق و حقوقمون آگاه تر

از طرفی هم که روابط آزاد تر شده دیگه تموم کردن روابط و حتی طلاق بن بست محسوب نمیشه پس مثل نسل قبل بالاجبار نمیشینیم تحمل کنیم

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

چون که قدیما ادما کمتر اجتماعی بودن و گزینه های کمتری داشتن مجبور بودن با اخلاقای بد هم سازش کننمثلا ...

حرفت تا حدودی درسته ولی

اینی که میگی برای خانما و آقایون ۵۰ساله به بالاس

ولی مثلا یکی که ده ساله ازدواج کرده از شوهرش راضیه

مردهای الان خیلی وقیحن بخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون که قدیما ادما کمتر اجتماعی بودن و گزینه های کمتری داشتن مجبور بودن با اخلاقای بد هم سازش کننمثلا ...

دقیقا اصلا متوجه نمیشدن نهایتش برادرشون و پدرشون رو دیده بودن ازدواج هام فامیلی بود اصوالا فامیل ها هم اخلاقشون و عادت هاشون مثل هم بود بخاطر همین براشون عادی طور بود

نه البته قدیما هم حرف حرف مردا بود اما چون زنا هم به این عقیده داشتن کمتر اذیت میشدن مثلا مادر بزرگا ...

دقیقا یه علتشم اینه که قبلا تو سر زنا میزدن مجبور به تحمل بوده الان به خود من بگن بالا چشمت ابرو فرداش طلاق

زنا نسبت به گذشته حق و حقوق پیدا کردن و جلو ازار وایمیسن

کی گفته قدیمیا راضین؟؟!برات ی کشور آدم معرفی میکنمکه اتفاقا از همه ناراضی تر قدیمی ها هستن فقط چون آ ...

یعنی تو همه دوره ها مردها اینقد نمک نشناس و خودخواه و وقیح بودن؟

پس چرا ما خانوما ازدواج مبکنیم واقعا

یعنی تو همه دوره ها مردها اینقد نمک نشناس و خودخواه و وقیح بودن؟پس چرا ما خانوما ازدواج مبکنیم واقعا

الان هر چقدر مرد های لاشی شما مشاهده میکنی

قدیم هزار برابر حالا بودن

یعنی هم به غیره ذات کثیفشون جامعه همباهاشون بیشتر همراه بود

ولی الان کافیه بگی مرد ی خشتکی ازشون کنده بشه دیگهنشه دوخت

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
دقیقا یه علتشم اینه که قبلا تو سر زنا میزدن مجبور به تحمل بوده الان به خود من بگن بالا چشمت ابرو فرد ...

اره والا شوهرم به من هرچی بگه من سریع جوابشو میدم اما قدیمی ها اینحوری نبودن میگفتن باید به مرد احترام بزارن به بزرگ تر از خودمون بی احترامی نکنیم این حرفا اما شوهر من هرچی بگم من سریع مثل خودش جواب میدم بزرگی برام معنا ندارع

سوال منم هسبنظرم آدم یا باید تحمل کنه و سازگاریشو ببره خیلی بالایا اینکه قید رابطه رو بزنه و تنهایی ...

من مثلا ده سال پیش رو میبینم که دخترا از رابطه یا ازدواجشون واقعا راضی بودن

الان به هرکی میرسم میبینم ناراضیه!!

میبینم دختر داره میسازه و میسوزه

یعنی تو همه دوره ها مردها اینقد نمک نشناس و خودخواه و وقیح بودن؟پس چرا ما خانوما ازدواج مبکنیم واقعا

ازدواج کردن کلا به ضرر زنه

بخوای بررسی کنی از صفر تا صدش

مالی روانی جسمی جنسی روحی مسولیتی

ولی تو ایران زنا بیشتر مشتاق ازدواجن به طرز عجیبی

نمیخام مذهبی بازی در بیارم ولی رابطه ها خیلی بی قید و بند شده واقعا همه دنبال تنوع و تفکرات سطحی و پ ...

ولی همینطور که من دنبال یه رابطه سالم و عمیق هستم کسایی دیگه هم هستن

من مثلا ده سال پیش رو میبینم که دخترا از رابطه یا ازدواجشون واقعا راضی بودنالان به هرکی میرسم میبینم ...

همون ده سال پیش هم ناراضی هست وگرنه اینهمه بچه نوجووون که پدرمادرشون جدا شدن

اصلا انگاری ما حدیدا بخشش نداریم نسبت به یکم قدیمی ترا