مادرشوهرم ادم خوبیه ناحق نمیگم،تو یه شهر نیستیم، همیشه زنگ میزد حالمو میپرسید برام انواع واقسام خوراکی میفرستاد همیشه ،حتی چیزایی که میدونست دوست دارم تا مواد غذایی بسته بندی میکرد برام میفرستاد پای گاز نایستم، همیشه هم جلوی شوهرم پشتم بوده، اماموضوعی که ازارم میده ، رقتم خونه پدرم بابت مشکلی که از اول زندگی با شوهرم داشتم ،اینا حتی نیومدن سر بزنن و بیان مشکل رو حل کنن، فقط پدر شوهرم همش بهم زنگ میزد پیام میداد ،یعنی دوسال ما روند دادگاه بودیم خانوادش یکبار هم نیومدن حرف بزنن ! حتی روز زایمانمهم نیومدن ، دراین حد ، تفکر مادر شوهرم اینه عروسی که میره برای طلاق یا قهر خانواده پسر مسئولیتی ندارن برن برشگردونن،
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الیته اون زمان خبر داشتم هر روز شوهرم ومادرش توخونهخودشون دعوا میکردن و مادرش کلی حرف به شوهرم زده ب ...
از چشمش افتادی انتظار نداشته بری قهر
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
چه مادر شوهر خوبی ،خدا ببین به چه کسایی مادرشوهر خوب میده ولی قدر نمیدونن ،برا من تو روم به شوهرم میگفت که اینو طلاق بده برو برو طلاقش بده ،هوف خدا بده شانس