2777
2789
عنوان

درمورد مادرشوهرم نظر بدید

658 بازدید | 79 پست

مادرشوهرم ادم خوبیه ناحق نمیگم،تو یه شهر نیستیم، همیشه زنگ میزد حالمو میپرسید برام انواع واقسام خوراکی میفرستاد همیشه ،حتی چیزایی که میدونست دوست دارم تا مواد غذایی بسته بندی میکرد برام میفرستاد پای گاز نایستم، همیشه هم جلوی شوهرم پشتم بوده، اماموضوعی که ازارم میده ، رقتم خونه پدرم بابت مشکلی که از اول زندگی با شوهرم داشتم ،اینا حتی نیومدن سر بزنن و بیان مشکل رو حل کنن، فقط پدر شوهرم همش بهم زنگ میزد پیام میداد ،یعنی دوسال ما روند دادگاه بودیم خانوادش یکبار هم نیومدن حرف بزنن ! حتی روز زایمانمهم نیومدن ، دراین حد ، تفکر مادر شوهرم اینه عروسی که میره برای طلاق یا قهر خانواده پسر مسئولیتی ندارن برن برشگردونن،

الیته اون زمان خبر داشتم هر روز شوهرم ومادرش توخونهخودشون دعوا میکردن و مادرش کلی حرف به شوهرم زده بود وبع شوهرم بد وبیراه گفته بود که حق با زنته و شوهرم روآخر ازخونه بیرون کردن که بروزنت روبرگردون و که شوهرم کاری کرده من طلاق بگیرم و به شوهرم میگفتن تومقصریولی خونه ما نیومدن که بخوان مشکل روحل کنن ،بین خودشون وتو خونه خودشون گفته بودن ، ولی موضوع اینه منم از این لحاظ که هیچ وقت نیومدن حتی از نزدیک مشکل ببینن چیه ناراحت شدم و کلا کنار کشیدن و غیب شده بودن این دوسال ، فقط پدر شوهرم پیام میداد بهم .حق دارم ناراحت باشم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الیته اون زمان خبر داشتم هر روز شوهرم ومادرش توخونهخودشون دعوا میکردن و مادرش کلی حرف به شوهرم زده ب ...

بله حق داری

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نخواسته دخالت کنه

خدا حفظش کنه کاش همه یه مادر شوهر اینجوری داشتن

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱