2777
2789
عنوان

هورمون استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 69 پست
نه اعتبارش از بین رفته. البته اینم بگم خیلیا اینجوری هستن. دلیلش استرس زیادیه که هممون داریم تحمل می ...

استرس زیادی رو از بچگی تحمل کردم اصلا استرس ذاتی بود برام پدرمادرمم همین بودن، سر ویزیت دکتر سر امتحان پرسش یه جوری استرس میگرفتم که لکه خون میزد تو چشمم یا ضربان قلبم بد میرفت بالا هرچقدر سعی یمکردم اردم باشم نمیشد انگار جدا نمیشد ازم میگم ارثی بود تهشم اینجوری شدم

مشکل خانوادگی نداشتیم که بگم ، خوابم ساعت ۱۰شب بود وبیدارشدنمم ۶صبح ، خوراکمم عالی ومفید بود اما همین استرس همجی ازم گرفت شما از الگوی خوابم بگیر تا زیبایی بدنم ، بخدا نمیتونم توی این شرایط ازمایش برم خیلی برام هزینه کردن نمیتونم برم بگم دوباره تو این مدتم دکترایی که بودن وقتشون پر بود و مریضای خودشون چک میکردن 🥲بنظرتون برای مقاومت به انسولین متفورمین بخورم وزنم بیاد پایینن؟ فقط ۱۰کیلو کم بشه هم راضیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترا چرا اینطوری شدناخر بهم گفتن باید بری روانپزشک :|بابا من صورت قبلنمو میخوام خیلی زشت شدم

منم🥲ربطی به روان پزشک نداره

یکی پریودش بهم میخوره روانپزشک میخواد چیکارونه؟ لاغر نمیشه چاقی شکمی

وسواس چطوری؟ استرس که دارم وسواس هم توی مواردی بله🥲وای همینم مونده خانوادم فکرکنن روانیم😭😭😭

فکری ،اتفاق بد میوفته و..

وسواس ربطی به روانی بودن ندارها:)

بهار میاد دوباره بازم تورو میارن ..

فکری ،اتفاق بد میوفته و..وسواس ربطی به روانی بودن ندارها:)

فکر اطرافیان مبگم قشنگم

میدونم نداره میگم چیزیه که بقیه نسبت میدن به ادم🥲مثلا وسواس چیدن لباس توی کمد؟ چیدن وسایل یا وسواس حین مطالعه اینا جزوشه؟تازع من قدمم کوتاست فکرکن چاقم شدم🥲فقط باعث ناراحتی مامانم شدم دل خودم که خون

مشکل خانوادگی نداشتیم که بگم ، خوابم ساعت ۱۰شب بود وبیدارشدنمم ۶صبح ، خوراکمم عالی ومفید بود اما همی ...

من دارم به زبون چینی حرف میزنم مگه دخترم؟ دارم میگم برو تو سایت نوبت دات آی آر یه فوق تخصص یا متخصص پیدا کن بهش تلفن بزن . از خودت نه رژیم بگیر نه دارو بخور هیچ دارویی نخور

ناراحتم اراینکه کسایی دورمن که ریلکسن فست فود رورانه میخورن شکر شیرینی تنبای تخندان دارن اما راحت هروقت یکم رعایت کنن کم میکنن اصلا براشون اهمیتی نداره🥲موی زایدم ندارن دردشون فقط پربود وچاقی که میگم رعایت بکنن راحت کم میشن اما میخورن خیلی

من خودم کم خوراکم خیلیم رعایت میکنم اما بازم حالا میگم عیب نداره اقا یکی به من بگه دردم چیه رعایت بکنم درست میشه نمیدونم مشکل چیه اصلا اینه کع دیوونم میکنخ

من دارم به زبون چینی حرف میزنم مگه دخترم؟ دارم میگم برو تو سایت نوبت دات آی آر یه فوق تخصص یا متخصص ...

چشم 🥲ممنونم ازتون بابت راهنمایی بزارید به پای درموندکی چندسالم ، قرصامو قطع کردم چندماه پیش