سلام عزیزان ، کسی که هورمون استرسش یا همون کورتیزول بالا باشه و ازمایش بده منفی بشه ولی تمام علائمش رو داره باید چیکارکنه؟ چاقی شکمی که ازبین نمیره، اضافه وزنی که حتی با رژیم کم نمیشه نهایتا بزور ۱کیلو درماه ، این رژیم شاما حذف قند به طور کامل هم هست، مثلا یکی از اطرافیان فقط کمی مصرف برنج و نونش رو کم کرد و۲کیلو کاهش وزن داشت اما خودم به طورکامل ۱ماه حتی شکر توی چای نریختم یا کیک خونگی کم خوردم یا به کل قطعش کردم برنج هم ۵تا۷قاشق به طول کلی همجی رو سالم مصرف کردم ولی درنهایت روزبه روز چاق تر میشم واین برام خیلی ازار دهندست باوجود قدکوتاه و وزن زیاد 🥲میترسم موقعیت شغلی روهم بابت وزن از دست بدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ممنون میشم اگر کسی این وضعیت رو داشته کمکم کنه چند مدت پیش عکس ازمایش تیزویید روهم گذاشتم وهمه گفتن نرمال اما علائم دارم که نمی دونم مال کدوم هورمون
تیزویید یا کوتیزول یا تنبلی تخمدان 🥲شاید هر۳اینا باعث بدبختی من شدن که هیچی توی ازمایش نشون نمیده ، روانی شدم بسکه در طول روز فکرم درگیر وضعیت جسمیم هست کسی دکتر غددخوب معرفی میکنه که انلاین ویزیت بشم؟
سلام عزیزم . شما اصلا نباید چیزی رو از رژیم غذاییت حذف کنی چون بدن با کمبود اون ماده به حالت بقا میره . و سوخت و سازت رو پایین میاره. اول از همه باید روی خواب و مسائل روانی کار کنی و سرخود رژیم نگیری . بقیشم نمیدونم بنویسم میخونی یا نه
بار اول ازمایش کورتیزول دادم یکم بالا بود درحد ۱درجه بالاتر از رنج ازمایشگاه ولی سری بعد دکترم تکرارش کرد منفی شد اما درعین حال وقتی میبینم کم نیمکنم هم مقاومت به انسولین وهم کورتیزول اما نمیدونم این لامصبارو جطور پایین بیارم نمیدونم چیکارکنم حتی پک ۶میلیونی دادم از ایسنتا خریدم اما ناامید شدم ولش کردم🥲بخدا خستم هیچ چیز دخترونه ای ازم نمونده ، دکترم نداریم که برم یه گلی به سرم بگیرم
خب دارم همون رو میگم. نباید حذف میکردی فقط باید کم مصرف کنی واسه همین بدنت رفته تو حالت بقا
شکر چیز خوب ومفیدی نیست که با قطع کردنش بهم ضرر وارد بشه شما به هرکسی بگی قند بد حذف کن درجا کم میکنه چون هیچی برای ما نداره من به محض خوردنش جوش میزنم وگنده که شبیه دمل همین نشونه بد بودنش
ببین یه موارد بخصوصی وجود داره که توی آزمایش نرماله ولی فقط یه پزشک ماهر میفهمه که کدوم هورمونت توی این قضیه نقش داره. مهمتر از همش اینه که خودت زیادی استرس بگیری در درگیر باشی. برو نوبت دات آی آر سرچ کن دکترا برات بیان مشاوره تلفنی بگیر