2777
2789
عنوان

بهداشتتون جلوی همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 111 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پوستم سفیده ،درسته لیزر میرم ولی کمی مو هست پراکنده ، اما خودم رو اذیت نمیکنم کامل شیو کنم ؛

ولی رو تمیزی لباس خیلی حساسم ، لباس زیرام رو میشورم و اتو میزنم

لباس خونه و مهمونی هم ندارم ، داخل خونه ،مجلسی و دامن و شلوار و .. میپوشم

آرایش هم صبح بیدار میشم دوش میگیرم بعد ارایش میکنم ،

فقط اگه باهم بریم حموم بدون ارایش میشم

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

من مرتب لیزر میرم تنم رو هروز میشورم بادی اسپلش مام اسپری جز لاینفک زندگیمه بعد حمام حتما لوسیون بدن ...

خوب چرا اینارو به من میگی باید به اسی بگی اشتباه گرفتی اینجا تاپیک من نیست ،منم در مورد رابطه و نظافت کسی کنجکاو نیستم

من ده ساله متاهلم همیشه بو خوب میدم همیشهاسپری رکسونا میزنم بعد حمومدوش زمستونا هروز تابستونا دوبارج ...

آفرین بهت ...اسپری منظورت همون بادیه؟

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

اره . منم عین دوستت شدم . حتی بزارن غذا هم نمیپزم بخورم . تا چند روز همانطور دراز میکشم تو خونه و ...

💔💔💔بمیرم واست اجی

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍

از چی

میگن نازایی ...و اینکه یکی از اقوام رفته بود زگیل گرفت .. یکی هم وی ای پی رفته بود جواب نگرفت ...

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

لیزر رو خدا بخواد سال بعد میرم. اما نمیدونم جواب بده یا نه . موهام بشدت ضخیمه

موهای هم من خیلی نازک بود گفتن جواب نمیده برا موهای ضخیم خوبه

اما رو من خیلی خوب جواب داده

ایشالله شروع کن برو عزیزم راحت میشی

پریود میشی ۳ روز حمام نمیری؟🤢🥴بعد اون بوی گند خون چیکار میکنی؟اصن مگه میشه ؟ قشنگ بوی آهن و خون می ...

دو روز اول درد دارم روز سوم هم خونریزی شدید ... یه بار رفتم حموم دردم بیشتر شد چیکار کنم ک...

سردی میکنه ؟😵دوش آب گرم کجاش سردی میکنهدوران مجردی با متاهلی فرق دارهفک کن با بوی گند خون و آهن بشی ...

نه درست میگی .

خودمم اینطوریم .

اما یه عده میگن همین که بریم حموم در بیاییم دچار کمردرد و پادرد شدید میشیم و گریه میکنیم و... میگفتن بدنمون سردی میکنه .

نه اینکه با اب سر دوش میگیرن نه .

این سردی فرق داره . طبع بدنشون اونطور میشه

حتی یه عده داخل سرویس هم خودشونو نمیشورن . من خودم وسواس دارم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اخه جلو همسر نیست جلو خودمون باید تمیز باشیم😅

پن مرتبم و خیلی حساسم روی بو... ولی خب جلوی اون حساس تر میشم

موهای هم من خیلی نازک بود گفتن جواب نمیده برا موهای ضخیم خوبه اما رو من خیلی خوب جواب داده ایشالله ش ...

باشه . مرسی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .