2777
2789
عنوان

بهداشتتون جلوی همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 4686 بازدید | 111 پست
بی نهایت به خودم میرسم

احسنت

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه آفرین... منم دو روز اول بخاطر درد روز سوم اینقدر خونریزی دارم نمیتونم

منم سه روز اول خونریزم زیاده.بنظرم ادم باید از دیدن خودش تو اینه کیف کنه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من هرشب دوش میگیرم حتی اگه شوهرم نباشه نه اینکه بوی بد بدم عادتم شده پریودی هم جلو دوش گرفتنمو نمیگی ...

خوشبحالت

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

چه خوب و عالی .من نه .اصلا روحیه هم ندارم

منم افسردگی دارم دارو اعصاب میخورم اما خداروشکر از اون افسردگیا ک هی ب خودت میرسی دارم

ی افسردگی هم هس خودتو ول میکنی میفهمم دوستمم همینجوره مث تو

در کل زنا وظایفشون بیشتره تو ازدواج هعی

مراقب بچه سوهر وزن استایل مو پوست زندگی خونه همه چی باید باشیم

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍

اوایل ژیلت بعد مدتی لیزر

میترسن ژیلت استفاده کنم . چون جوش میزنه بعدش .

پودر موبر آپارتمانی استفاده کردم اما اونم بشدت عفونت اورد واسم .

اپلاسیون هم رفتم درد زیاد داشت . موهامم زود در میومد

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خیلیا بدنشون سردی میکنه بیمار میشن در این دوران . حمام هم میگن ضرر داره براشون .

سردی میکنه ؟😵

دوش آب گرم کجاش سردی میکنه

دوران مجردی با متاهلی فرق داره

فک کن با بوی گند خون و آهن بشینی کنار شوهرت

من مجردم از روز اول تا پریود میشم میرم حموم و هر روز دوش میگیرم چه برسه به متاهلی

اه حالم بد شد واژن قشنگ بوی خون میده نمیشه که با شلنگ بشوری ضرر داره دستمال مرطوب هم حساسیت زا هست پس باید دوش بگیری که تمیز بشه

اشتباه میگم ؟

بیدار بشم مسواک رژ ژل ابرو موهامم مرتب میکنم با اسپری و عطر مرتبم شیو میکنم پریدی هم هر روز حموم میر ...

چند وقته ازدواج کردی؟

شوهره دیگه از همه محرم تره

من مرتب لیزر میرم تنم رو هروز میشورم بادی اسپلش مام اسپری جز لاینفک زندگیمه بعد حمام حتما لوسیون بدن میزنم ماهی یم

یکبار دکتر پوست میرم موهام رو یک روز در میون میشورم همیشه آراسته ام بشدت بشدت بشدت ب لباس زیر و تنوعش اهمیت میدم وقتایی که شوهرم میاد ی ارایش ملیح در حدی که بی روح نباشم رو صورتم مینشونم

منم افسردگی دارم دارو اعصاب میخورم اما خداروشکر از اون افسردگیا ک هی ب خودت میرسی دارم ی افسردگی ه ...

اره . منم عین دوستت شدم . حتی بزارن غذا هم نمیپزم بخورم . تا چند روز همانطور دراز میکشم تو خونه و پرده هارم باز نمیکنم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میگه چاق شدیقدم ۱۶۹ وزنم ۸۱

قدرون تقریبا یکیه ولی من ۶۱ کیلو عم... شوهرم میگه همینجوری بمون چاق نشی

لیزر چرا نمیری راحتی بعدش دیگ نوره ام استفاده کن عزیزم

لیزر رو خدا بخواد سال بعد میرم. اما نمیدونم جواب بده یا نه . موهام بشدت ضخیمه