2777
2789
عنوان

بهداشتتون جلوی همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 111 پست
تمیز ،خوشبو،اتو کشیده و مرتب هر روز یا یک روز در میان دوش میگیرم.خداروشکر همسرمم تمیزه

خدارو شکر ... آفرین بهت .منم همسرم حیلی تمیزه از همه نظر

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا برای هم حفظتون کنه

همچنین عزیزم

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

اره خیلی حساسم ... من مثل شما بوی گندی موقع پریودی نمیگیرم لباس زیرمو عوض میکنم و بقیه لباسامو ... ح ...

آها پریود تو با بقیه فرق میکنه ؟ ازت عطر میاد بیرون ب جای خون؟ یا خونت عطریه؟

برو بابا بی ادب بوگندو

اه

چندش

چقدم پر رویی میای جوابم میدی

تو الان باید بری حموم کثیف بی ادب

آها پریود تو با بقیه فرق میکنه ؟ ازت عطر میاد بیرون ب جای خون؟ یا خونت عطریه؟ برو بابا بی ادب بوگند ...

تو به مربوط نیست احمق ترشیده ...معلوم نیست خودت چه بویی میدی که هر ساعت حمومی ... بجای بوی گندت برو اخلاق گندتو درست کن ...فشاری شدی شدیدicon

چجوری توعه چندشو تحمل میکنه اون شوهرت

به تو مربوط نیست اطرافیان تو چجوری تحمل میکنن غرغروicon