2777
2789
عنوان

میگن بچم ریزه میزست چیکار کنم

145 بازدید | 17 پست

سه ماهشه قد و وزنشو بهداشت میگه اوکیه وزنش پنجو هشصد گرمه بنظرتون چطوره

ولی چند نفر گفتن ریزه میزست

بدو تولد لاغر بود ۳ کیلو بود ولی الان با این که ریزه میزست بنظرم تپل شده لپاش اویزونه کلا

خدا مامای زایمانمو بگم چیکار کنه تو بارداریم نذاشت مکملامو خوب بخورم که بچه راحت دنیا بیاد

شیرمم زیاده ولی چیکار کنم تپل بشه؟چی بخورم رو شیرم تاثیر بذاره

نرماله بچت

میخوای کاری کنی واسه حرف مردم دوروز دیگه اضافه وزن بگیره؟

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم جواب بدید که...

من فک میکنم نوزاد تا ۳ ماهگیش کوچولوعه بعدش یهو بزذگ میشه یا اشتباهه فکرم؟ چون بچه دوستم اینجوری بود با اینکه شیر خشک میخورد اما تو سه ماهگیش از دخترم کوچولوتر بود

من بچه ندارم ولی وقتی بهداشت گفته خوبه حتما خوبه دیگه به حرف دیگران اهمیت نده...

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

من بچه که بودم مامانم میگفت هم شیر خودش و میخوردم هم شیر خشک در کنارش مامانم بهم میداد البته من انقدر میخوردم ک اون بنده خدا شیر نداشت دیگ😅 مامانم میگف خیلی تپل شده بودم

شکر خدا را که خوشم با این بخت!❤️

نرماله بچت میخوای کاری کنی واسه حرف مردم دوروز دیگه اضافه وزن بگیره؟

حالا بچه بیچاره تپلم باش کلی حرف باید مادر بشنوه ک بچه تپل و...

شکر خدا را که خوشم با این بخت!❤️