2777
2789
عنوان

بهداشتتون جلوی همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 111 پست
من ده ساله متاهلم همیشه بو خوب میدم همیشهاسپری رکسونا میزنم بعد حمومدوش زمستونا هروز تابستونا دوبارج ...

چه خوب و عالی .

من نه .

اصلا روحیه هم ندارم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا شیو همیشه.آرایش گاهی بدون ارایش چون بچه کوچولو دارم ولی تا جایی که باونم ارایش ملایم تو خونه ...

خوبه آفرین... منم دو روز اول بخاطر درد روز سوم اینقدر خونریزی دارم نمیتونم

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

پریود میشی ۳ روز حمام نمیری؟🤢🥴بعد اون بوی گند خون چیکار میکنی؟اصن مگه میشه ؟ قشنگ بوی آهن و خون می ...

خیلیا بدنشون سردی میکنه بیمار میشن در این دوران . حمام هم میگن ضرر داره براشون .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

لیزر من میترسم برم ...خب شوهرت چیزی نمیگه بخاطر چاقیت؟ چند کیلویی؟

اپیلاسیون که ترسناک تره من الان لیزر میرم حتی یک بارم دیگه حاضر نیستم اپیلاسیون کن

من شیدینگ کردم و مرتب حموم میرم لباسای خونم مرتبه اگر لباسم کهنه و پاره باشه خجالت میکشم جلو شوهرم و اینجور نمیپوشم اکثرا روتین شبم جلو شوهرم انجام مدم که ببینه به خودم میرسم و واسه خودم اهمیت قائلم

نوره بزن هفته ای یه بار دیگه اپلاسیونم نرو

نوره که خیلی زود در میاد ... فرداش در اومده

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

از روز اول پریپودی حموم میرم همیشه تمیز م عطر میزنم ارایش میکنم لیزر رفتم اصلا خوشم نمیاد موهای بدن ...

چند وقته ازدواج کردی؟... من دو روز اول درد زیاد دارم روز سومم بخاطر خونریزی زیاد نمیشه یعنی راه میرم انگار رحمم افتاده پایین

1 سال ازدواج کردم همیشه شیو کردم هیچ وقت موی زائد ندیده رو بدنم

با چی شیو میکنی ؟ جوش نمیزنه پوستت بعد چند روز ؟

اهان درباره ی بوی خوب و ایناهم...من هرروز لباسامو عکض میکنم ک یه دوش 5دقیقه ای میگیرم چون خیلی حساسم روی بو حتی اگر سرکارم دوش گرفته باشم رسیدم خونه باز باید5دقیقه برم زیرآب..

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
چرا توی پریودی حموم نمیرید🤢🤢😷

دو روز اول بخاطر درد شدید روز سوم هم خونریزی زیاد راه برم کلی خون میریزه