من چون میرم اپیلاسیون باید بزارم کمی بلند بشه ...اولا به شوهرم میگفتم ولی خب میگفت من مشکلی ندارم و بدم نمیاد الانم همینطور ولی خب خودم خجالت میکشم....
یا مثلا مواقع پریودی من سه روز اول نمیرم حموم زیاد بوی بدی نمیگیرم ولی خب بازم راحت نیستم شما چیکار میکنید؟
آرایشم همیشه نمیکنم شاید در حد یه رژ
در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من همیشه هم شیو کرده نیستم. آدمم خب عروسک نیستم ک! لیزر بعد زایمانم خواهم رفت.اماااااااا همیشه بوی خوب میدم. ماسک موم بوی خوبی داره . روزانه و یه روز در میون حمام میرم. موهام پروتئین کردم. ارایش هم بیشتر مواقع ملایم رو صورتم هس
از لحاظ شیو همیشه سعی میکنم شیو شده و تمیز باشم چون توی باشگاه و استخر مربی ام و باید تمیز باشم اما اگر یه وقتی هم به هردلیلی نتونم همسرم چیزی نمیگه قبلا یه بار پرسیدم ازش گفت این چیزا برای من مهم نیست مجبور نیستی خودتو اذیت کنی به هرحال موعه دیگه درمیاد دست تو که نیست...اما درباره آرایش کلا چه تو خونه چه بیرون خیلی اهل آرایش نیستم شوهرمم میدونه و زیاد هم مهم نیست براش اما وقتی آرایش میکنم سریع متوجه میشه و تعریف هم میکنه اما میگه آدم باید توخونه راحت باشه عروسک نیستی که 24ساعته آرایش کرده و مرتب باشی...
تو هم خودتو خیلی اذیت نکن سخت نگیر به خودت اونقدری که واسه ما خانوما مهمه واسه اونا مهم نیست والا
مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...