2777
2789
عنوان

بهداشتتون جلوی همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 111 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زشت نیست این حرفا جلو کلی پسر ؟

نه نیست.دیگه پسرا هرچی بخوان بدونن رو سرچ میکنن.چرا فکر میکنی اکه بدونن زشته؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
لیزر رفتم راحتم قبل ازدواجم همیشه مرتب بودم و به خودم میرسیدم ربطی به حضور اون نداره

من که نگفتم به خودم نمیرسم همیشه مرتبم ولی جزئی که نگاه کنی گاهی اوقات ممکنه نشه یه سری جاها مرتب باشن... حتی همیشه شوهرم بهم میگه بوی گل میدی

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

پریود میشی ۳ روز حمام نمیری؟🤢🥴

بعد اون بوی گند خون چیکار میکنی؟

اصن مگه میشه ؟

قشنگ بوی آهن و خون میده آدم این دوران

ی دوش آب گرم باید بگیری روی خودت

خودت بدت نمیاد از خودت بدون حموم با کلی خونریزی

ارایش همیشه میکنم بهداشتمم اوکیه پر مو نیستم خیلی زود شیو نمیکنم

ارایش در چه حد؟

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

از روز اول پریپودی حموم میرم همیشه تمیز م عطر میزنم ارایش میکنم لیزر رفتم اصلا خوشم نمیاد موهای بدن ...

چندساله متاهلید

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

من همیشه هم شیو کرده نیستم. آدمم خب عروسک نیستم ک! لیزر بعد زایمانم خواهم رفت.اماااااااا همیشه بوی خوب میدم. ماسک موم بوی خوبی داره . روزانه و یه روز در میون حمام میرم. موهام پروتئین کردم. ارایش هم بیشتر مواقع ملایم رو صورتم هس

لیزر خیلی خوبه حس بهتری به خودم دارم بعد لیزر

همه هزینش زیاده هم میترسم البته بیشتر بخاطر ترسمه

از لحاظ شیو همیشه سعی میکنم شیو شده و تمیز باشم چون توی باشگاه و استخر مربی ام و باید تمیز باشم اما اگر یه وقتی هم به هردلیلی نتونم همسرم چیزی نمیگه قبلا یه بار پرسیدم ازش گفت این چیزا برای من مهم نیست مجبور نیستی خودتو اذیت کنی به هرحال موعه دیگه درمیاد دست تو که نیست...اما درباره آرایش کلا چه تو خونه چه بیرون خیلی اهل آرایش نیستم شوهرمم میدونه و زیاد هم مهم نیست براش اما وقتی آرایش میکنم سریع متوجه میشه و تعریف هم میکنه اما میگه آدم باید توخونه راحت باشه عروسک نیستی که 24ساعته آرایش کرده و مرتب باشی...

تو هم خودتو خیلی اذیت نکن سخت نگیر به خودت اونقدری که واسه ما خانوما مهمه واسه اونا مهم نیست والا

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...