2777
2789
عنوان

بهداشتتون جلوی همسرتون

3040 بازدید | 111 پست

مثلا همیشه شیو میکنید ؟ یا آرایش چطور؟

من چون میرم اپیلاسیون باید بزارم کمی بلند بشه ...اولا به شوهرم میگفتم ولی خب میگفت من مشکلی ندارم و بدم نمیاد الانم همینطور ولی خب خودم خجالت میکشم....

یا مثلا مواقع پریودی من سه روز اول نمیرم حموم زیاد بوی بدی نمیگیرم ولی خب بازم راحت نیستم شما چیکار میکنید؟

آرایشم همیشه نمیکنم شاید در حد یه رژ

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بزاری بلند بشه که ببافیش

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
لیزر رفتم راحتم ولی خیلی چاق شدم

لیزر من میترسم برم ...خب شوهرت چیزی نمیگه بخاطر چاقیت؟ چند کیلویی؟

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

فک کنم من متاهل شم خیلی حساس بشم

کلا تو حموم زندگی کنم

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

تقریبا شیو همیشه.آرایش گاهی بدون ارایش چون بچه کوچولو دارم ولی تا جایی که باونم ارایش ملایم تو خونه دارم.وری هم سه روز اول اصلا نمیتونم حموم برم.کلا خوب گشتن تو خونه رو دوست دارم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم