2777
2789
عنوان

چرا دخترها ازم بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4336 بازدید | 145 پست
خواهر نامحرمه کجا بیاد بغلت 😅😅😅

وایی خاک تو سرم من نمیدونستم الان دخترا بهم گفتن😅 دیر فهمیدم وگرنه پاکش میکردم حتما همیشه همینم دقت نمیکنم بعد اینطوری گند میزنم

من خودم رو میگم تونوجوونی افسردگی شدید گرفتم میل جنسیم کامل اربین رفت اشتهام کم شد ولاغری تاحدی درس ...

چند سالته ؟

متم به خاطر کاربرا نمیخواستم بگم ولی منم جن دارم

هم جن مزاحم هم جن عاشق که هر دو موکلای طلسمن ( یام هر دو یه جنن ، یا دوتان

اینام متم

بالای ۸۰ ددصد تاپیکام در مورد باطل سحر ایناس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته ؟ متم به خاطر کاربرا نمیخواستم بگم ولی منم جن دارم هم جن مزاحم هم جن عاشق که هر دو موکلا ...

میشه لطفا به من بگی چجوری میتونم از شر بعضی چیزا خلاص بشم

احساس بدی دارم میترسم همششششش کمکم کن اگه میتونی البته امیدوارم واقعی باشه

من خودم رو میگم تونوجوونی افسردگی شدید گرفتم میل جنسیم کامل اربین رفت اشتهام کم شد ولاغری تاحدی درس ...

@آلتادین

بقیش یا تعلیق شده یا شمارشو فراموش کردم

@دلاراممحسین

@برامبیاسبوحشی

@تکمیلاطلاعاتکاربری

@چیپس_سس_کچاپ

@آلتادین بقیش یا تعلیق شده یا شمارشو فراموش کردم @دلاراممحسین @برامبیاسبوحشی @تکمیلاطلاعاتکاربری @چی ...

نمیتونی جلو اونی ک برات میگیره بگیری کاری کن رسوا شه عزیزم ب همه ثابت کن ک دیگ سراغش نره

نه من غلط بکنم اینطوری دلم بسوزه😂دقت نکردم که ببینم کاربرِ خانومه یا آقا

به هرحال حس انسانیت داشت این پست

اینجا یکم طرز فکر ها هنوز مال دهه ۴۰ عه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

میشه لطفا به من بگی چجوری میتونم از شر بعضی چیزا خلاص بشم احساس بدی دارم میترسم همششششش کمکم کن اگه ...

خباص نشدم فعلا

اول باید حرز امام جواد ع بخرم ( تا در دسترس و آماده باشه ) ( خریدم ولی فعلا استفاده نکردن ) ، بعد برم پیش یه دعانویس_باطل سحر قرآنی حرفه ای ، یا ۴۵ روز بقره و یس بخونم ، یا برم مشهد زیارت ( مخصوصا از صحت انقلاب اسلامی وارد بشم " از اون صحن گنبد رضوی ع تماماً رویت میشه " نیم ساعت یا کمی بیشتر در صحن انقلاب اسلامی یا همون صحن عتیق ، زل بزنم به گنبد )

بعدش حرز امام جواد ع رو استفاده کنم ( تاپیکشو دارم در @آلتادین {{ ۱۴۰۴ / ۰۱ / ۲۹ ساعت ۲۳ ایجاد کردم : تامیک حرز امام جواد ع که در مورد مزاج اختری توضیحداده