والا نمیدونم چمه گیجم، دلم میخواد برم به یکی پیشنهاد بدم، ولی حس میکنم کلا دخترها ازم بدشون میاد، هر وقت از کنار گروه دخترها رد شدم بعد یکم فاصله صدای خندیدنشون کوچه رو برمیداره، با اینکه کاملا عادی رفتار میکنم، کاش یک خواهری داشتم باهاش صحبت میکردم کمکم میکرد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برای من که خب بخت و اقبالم خوابیده ( البته منظورم رابطه ی حلال هست ، جلوی حرام رو نمیگیره جلوی حلال ...
من خودم رو میگم تونوجوونی افسردگی شدید گرفتم میل جنسیم کامل اربین رفت اشتهام کم شد ولاغری تاحدی درس دیگ نخوندم قبلش زرنگ بودم هرخاستگاری جور نمیشه الکی وفقط ی بار توخونمون جن دیدم
و مطمعن باش دختری ک توی سرنوشتت باشه، روزی ک سرراهت قرار بگیره، میفهمی ک هیچ ایرادی نداشتی... فقط عجله میکردی
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
پسر خوب شما هم سن و سال برادرزادمی، نه تنها هیچ عیبی نداری خیلی هم خوش استایل هستی، و اینو بدون اونایی که از کنارشون رد میشی میخندن فاقد شخصیت و شعور هستن خیالت نباشه و هیچوقتم محل سگ به همچین ادمایی نده، واسه خودت ارزش قائل شو