2777
2789
عنوان

چرا دخترها ازم بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4441 بازدید | 148 پست

وااای توروخدا به این چیزا فکر نکن

کلی وقت داری که به خودت برسی و رو اعتماد به نفست کار کنی

هنوز بچه ای و از فکر دخترا بیا بیرون

من امروز فهمیدم که داداشم متولد ۸۹ عه رل زده 😐

فقط در به در دنبال دختره ام بفهمم کیه که حاضر شده با این جوجه رل بزنه 🤦♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون اعتماد به نفس نداری اینطوری برداشت میکنی چجوری نفهمیدم😂

ببین پستمو کپی کن بعدد ادامش بنویسس صورتی میشه یبار دیگه امتحان کن

عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین

برای من که خب بخت و اقبالم خوابیده ( البته منظورم رابطه ی حلال هست ، جلوی حرام رو نمیگیره جلوی حلال ...

من خودم رو میگم تونوجوونی افسردگی شدید گرفتم میل جنسیم کامل اربین رفت اشتهام کم شد ولاغری تاحدی درس دیگ نخوندم قبلش زرنگ بودم هرخاستگاری جور نمیشه الکی وفقط ی بار توخونمون جن دیدم

دقیقا چی اذیتت میکنه؟سعی کن اعتماد به نفس تو بدست بیاریهمه الان فشار روحی بهشون تحمیل میشه فقط تو نی ...

چجوری اعتماد به نفس بدست بیارم؟ اعتماد به نفسی که به کسی آسیب نزنه

چجوری اعتماد به نفس بدست بیارم؟ اعتماد به نفسی که به کسی آسیب نزنه

اینکه فکر کنی باید طوری باشی که به هیچ کی آسیب نزنی اشتباهه

تو مسئول بقیه نیستی نه اینکه تحقیر کنی نه ولی مسئول لینکه چطوری درباره تو فک میکنن نیستی

خودتو تخریب ندون

تخریب نکن خودتو

مهارت یاد بگیر

ارزش قائل شو واسه خودت

اصلا اهمیت نده ب نظر دیگران

هنوز سن و سالت کمه برای این مساعل

وقتی ۲۵ سال رو رد کردی بعد بفکر دخترا باش!

و مطمعن باش دختری ک توی سرنوشتت باشه، روزی ک سرراهت قرار بگیره، میفهمی ک هیچ ایرادی نداشتی... فقط عجله میکردی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

پسر خوب شما هم سن و سال برادرزادمی، نه تنها هیچ عیبی نداری خیلی هم خوش استایل هستی، و اینو بدون اونایی که از کنارشون رد میشی میخندن فاقد شخصیت و شعور هستن خیالت نباشه و هیچوقتم محل سگ به همچین ادمایی نده، واسه خودت ارزش قائل شو