2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کورتاژ تشخیصی؟

معمولا روز اول بیمارستانی بعضیازو همون شب مرخص میکنن بعضیارو فردا صبحش

فردا رو استراحت کنی تقریبا از روز سه سرپایی

احتمالا یه کوچولو لک بینی هم داشته باشی ۵-۷ روز برطرف میشه اما درد و اذیت نداره، البته فیبروم خودش باعث خونریزی و درد میشه نمیدونم شاید دستکاری شه خود فیبرومت اذیت کنه اما خود کورتاژ راحته

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
کورتاژ تشخیصی؟معمولا روز اول بیمارستانی بعضیازو همون شب مرخص میکنن بعضیارو فردا صبحشفردا رو استراحت ...

واقعا سه روز طول میکشه؟

به منم گفت بعدازظهر مرخصت می کنم

ولی من شنبه باید سر پا باشم😔

من پولیپ برداشتم ساعت ۳ بعدازظهر رفتم اتاق عمل ۴ اومدم بخش، ۱۱ شب مرخص شدم، فرداش استراحت کردم پسفرداش سرپا بودم

مامانم کورتاژ تشخیصی یائسگی رفت خونریزی شدید داشت که قطع نمیشد، شب نگهش داشتن تا سه روزم طول کشید

ولی برای فیبروم راستش تجربه ندارم واسه همین میانگین دوتا تجربه خودمو گفتم

خود کورتاژ اگه قرار باشه نمونه گیری شه اذیت نداره همون روزم سرپایی اما فیبروم رو نمیدونم! من فک کردم در حد نمونه برداری کامنت بالا رو خوندم نوشتی دراوردن فیبروم، مگه فیبرومت ریزه؟ چون فیبروم رو معمولا لاپاراسکوپی میکنن

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
واقعا سه روز طول میکشه؟به منم گفت بعدازظهر مرخصت می کنمولی من شنبه باید سر پا باشم😔

اگه پنجشنبه برداری احتمالا شنبه رو پایی نگران نباش

من پولیپ برداشتم ساعت ۳ بعدازظهر رفتم اتاق عمل ۴ اومدم بخش، ۱۱ شب مرخص شدم، فرداش استراحت کردم پسفرد ...

ببین اول گفت کورتاژ بعد نمیدونم گفت به حالت هیتروسکوپی یه همچین چیزی برش میدارم

پولیپت میدونی اندازه ش چقد بود؟

ببین اول گفت کورتاژ بعد نمیدونم گفت به حالت هیتروسکوپی یه همچین چیزی برش میدارمپولیپت میدونی اندازه ...

همونه نوع عملشه با دوربین چک میشه رحم

من پولیپام خیلی ریز بود چندتا چندمیل مثلا ۳میل و ۵ میل

فیبروم شنیده بودم بزرگه مکنه خارج از رحم هم بزنه

واسه شما چقدریه؟