2777
2789
عنوان

توروخدا پول به بچه نمی‌دید بچه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 3690 بازدید | 221 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با چه بیمارانی در سطح مملکت زندگی میکنیم!

جداً منم متعجب شدم !!!!!

حتی یکی نوشته بود من جای پدرت بودم تورو از ارث محروم میکردم

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بعد یه سری از کاربر ها با افتخار میگفتن ما هم پول داشتیم نمیدادیم

من فقط برام سواله اون پول رو قراره چیکار کنید؟؟

مگه نه اینکه اون پول بعد فوت به همون بچه ها میرسه ؟

من تو اطرافیانم دیدم آدمی که میلیاردر بود ولی پول نداد تا وقتی که مرد بچه هاش خونه دار شدن

خب خودتون تا زنده هستید با دست خودتون به بچه هاتون بدید که استفاده کنن مخصوصا که برای علم و تحصیله

نمیخواد که بره مواد بکشه یا الواتی کنه

بعد مرگتون همون پول رو میبرن بچه ها اما تف و لعنت هم بهتون میکنن

اینجا بچه فقط واسه عشق حال اینا به وجود اومده حالا پول خوبه بخوره تو سرشون

خیلی هاشون مینویسم از شوهرم بدم میاد ولی بچه بیارم شاید علاقم به اون بیشتر شد

یکی بود میگفت دوست پسرم از شوهرم بیشتر به بچم میرسه وای بچه بعدا بفهمه چه ترومایی واسش به وجود میاد

یه مشت دلقکن

توقع زیادی نیست این همه پول؟ پدر مادر طرفم آدمنا در جریان هستی؟😅 چیکار کنن خب، شاید پدر واقعا نداره، خب توقع زیادیه دیگه، باز یه رشته دیگه بود اینو نمیگفتم، ولی هزینه پزشکی و سه تا رشته خیلی زیاده

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

منم تو انتخاب رشتم ازاد نزدم و پشتم

از پدرمم دلخور نیستم... میتونست جور کنه بده اما دوست ندارم تحت فشار بذارمش

بهرحال هزینه ش خییلی بالاست

و شرایطا فرق داره و ادما و طرز فکراهم همینطور

نمیشه قضاوت کرد.

Intj- 

تک فرزنده چه اشکال داره اگه داشته باشه بده یکی از اشناهای ما زمینش رو فروخت واسه پزشکی پسرش حالا دوتا دیگه هم بچه داره

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بابا ول کن چقدر جدی گرفتی اینجا رو

اینجا تاپیکا پیرو صفحه اول جلو میره بقیه یه شعارهایی رو تکرار میکنن

اونایی که این شعارها رو میدن اکثرا تو تاپیکاشون چشمشون به جیب پدرشوهره و لقمه های خواهرشوهر رو میشمرن

سرکار رفتن هم شرایط و سن و موقعیت خودش رو داره نه اینکه مثل گربه راه رفتن یاد گرفت بزنی تو سرش تا بره دنبال شکار

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .