2777
2789
عنوان

یه تاپیک زدم ساییدید منو

328 بازدید | 32 پست

یکی میگه تو دوست پسرت ۱۹ بود چرا شد ۲۴؟

یکی میگه ادمی که انقد پولدار باشه نمیاد بگه

یکی میگه چصی ناشتا

حالم واقعا بد شد وقتی میبینم با سگ دو زدن و مدرسه نرفتن و حمالی یکم پول درمیارم بعد اگه بخوام همونووو خرج کنم برای کسی باید جواب پس بدم به ادم غریبه.

حالم بد میشه وقتی چندین ساله کلاس میرم تلاش کردم پدرم هزینه ی سنگین کلاسارو داد با وجود وضع مالی ... و الان که تازه دارم نتیجه میگیرم و چص تومن حقوق دارم بهم تهمت شوگر ددی و تن فروشی زدن

ادم خرص میخوره میبینه اینارو.

سپهره بابا...کجایی؟🕊️. مذهبی و وطن فروش تو تاپیکام نبینم-

هر کار دلت میخواد بکن.همه حق گفتن ولی انگار تو گوشت نمیره

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجارو ولش کن یسریا یجوری رفتار میکنن اسنجا انگار تو غار زندگی میکنن نمیدونم از کجا اینترنت دارن ک انقد عقب مونده ن

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بالاخره حرفایی اینجا زدی که اینارو شنیدی

دیگه نگو

من اولین باره تاپیکاتو میبینم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

اصلا حرف ما به درک

تو برو از هر کی دوست داری بپرس که آیا ۴۰_۳۰ میلیون خرج کردن برای دوست پسر عادیه یا نه؟ بعد بیا هر چی دلت میخواد بگو

یادت نیست دیشب شام چی خوردی ولی چند خط پیامی که ماه هاست ازش می گذره رو حفظی،چون شام دیشب دلت رو نشکسته.

هر کار دلت میخواد بکن.همه حق گفتن ولی انگار تو گوشت نمیره

حق گفتن یا نگفتن روکاری ندارم

دارن میگن تو یا دروغ میگی یا این پول رو با تن فروشی بدست اوردی

باز چیشده

میخواد سی چهل تومن بده برا دوست پسر کادو بخره .ما میگیم نخر بهش بر خورد🤦

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

تاپیک قبلیمو ببینهمه گفتن عقده داری وفیکی

ببین کاربر های اینجا خیلی تیز هستن شاید قبلن یچی یادت نبوده الان یچی دیگه گفتی شک کردن...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

میخواد سی چهل تومن بده برا دوست پسر کادو بخره .ما میگیم نخر بهش بر خورد🤦

اون مهم نیستتتت

دارم میگم بهم تهمت زدن که دروغ میگی این رو مخمه