2777
2789
عنوان

یه تاپیک زدم ساییدید منو

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 32 پست

دلت به حال خودت و پدرت بسوزه

۴۰ تومن کادو برا دوس پسر نخر

۵ میلیون کادو برا دوس پسرت بخر تمام

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف نیست اون همه پولو هزینه یه پسر غریبه کنی؟! یه کادوی خیلی سبک بخراینکارا رو بذار واسه شوهرت

من برا نامزدم از این کارا نمیکنم .🙈😂

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

حق گفتن یا نگفتن روکاری ندارمدارن میگن تو یا دروغ میگی یا این پول رو با تن فروشی بدست اوردی

واقعا گفتن تن فروشی؟خاک تو سرشون

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

واقعا گفتن تن فروشی؟خاک تو سرشون

یکی گفت ددی داری یکی گیر داده بود مگه چکاره ای

به کنایه

یه کاربر گیر داده بود تو فیکی داری دروغ میگی چرا قبلا گفتی نورده سالشه دوسپسرت

سپهره بابا...کجایی؟🕊️. مذهبی و وطن فروش تو تاپیکام نبینم-

فعلا زوده برای دوران عقدحالا طول زندگی مشترک وقتی مرد برای زنش همه جوره مایه میذاره اشکال نداره اگه ...

نامزدم خوشبختانه یه عادتی داره از هیچکی کادو قبول نمیکنه حلقه نذاشت براش بخرم خودش پول حلقه ها رو داد هر چی دعوا کردم فایده نداشت

عزیزم پول خودشه میخواد آتیش بزنه اصن

من دلم سوخت گفتم عزیزم

میگه با سگ دو زدن جمع کردم و کار میکنم

حقوقش ۱۵ تومنه

بعد میخواد برا دوس پسرش کادو ۴۰ تومنی بخره

معلوم نیس آخرش بشه یا نه

چون اقتضای سنشه

۱۸ سالشه

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

من دلم سوخت گفتم عزیزم میگه با سگ دو زدن جمع کردم و کار میکنم حقوقش ۱۵ تومنه بعد میخواد برا دوس پسرش ...

مشکل اون نیست اصلا دارم میگم این کاربر @نداتونم انواع اقسام انگ هارو زده به من

چون دروغ میگیکسی با حمالی آنقدر درنمیاره که حالا سی چهل مبلیونش هم خرج یه مرد غریبه بشه

اها چون شما کار میکنی و نتیجه نمیگیری و پول در نمیاری همه باید مثل شما باشن؟

عقده ای.