mmmml مدیر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 696 عنوان فانتزیتون در محل زندگیتون چی | مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 38 پست خودم:ی خونه کوچیک،داهل ی کوچه خلوته که دور برس پر از ساختمونه،دوست دارم همش بارون نم نم بیاد،سکوت مطلق،گاهی هم صدای قطار بیاد_منو کتاب و فلسفه فکر به اعماق زندگی دیروز | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmml مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 696 ببخشیدا ولی خنده ام گرفت :))))) ولی تاپیک هاتون بامزه اسفانتزی من یه خونه ی قدیمی با حوض و ماهی توش ... از انسان ها بیزاری؟
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 428 از انسان ها بیزاری؟ اون که بله از همه نه از ۹۸ درصدشون ولی از کجا متوجه شدین؟
mmmml مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 696 اون که بله از همه نه از ۹۸ درصدشون ولی از کجا متوجه شدین؟ عکس پروف_تاپیک_نحوه حرف زدن
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 428 [QUOTE=] عکس پروف_تاپیک_نحوه حرف زدن [/QUOTE]چون شما یه کم مشاوره تو خونِتون هستاز نطره من جز اون ۹۸ درصد به حساب نمیاین
mmmml مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 696 [QUOTE=] عکس پروف_تاپیک_نحوه حرف زدن [/QUOTE]چون شما یه کم مشاوره تو خونِتون هستاز نطره من جز اون ۹ ... 🙏مشاور نه، اینقدرم بالغ نیستم.شاید دوست عزیزم (درد) خیلی وقته کنارم بوده تا من بتونم یه کوچولو انسان هارو از هم تشخیص بدم...
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 428 🙏 مشاور نه، اینقدرم بالغ نیستم. شاید دوست عزیزم (درد) خیلی وقته کنارم بوده تا من بتونم یه کوچولو ... امیدوارم برای درک کردن انسان ها مِن بعد دوست خوبتون( درد) شما رو رها کنه و به جاش دوست بهتری مثل شادی پیدا کنید
mmmml مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 696 امیدوارم برای درک کردن انسان ها مِن بعد دوست خوبتون( درد) شما رو رها کنه و به جاش دوست بهتری مثل شاد ... بهم چیزای زیادی یاد داده،ارزش رها کردن داره؟
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 428 بهم چیزای زیادی یاد داده،ارزش رها کردن داره؟ تشکر کن و جوری رهاش کن که یاد بگیره همه ی آدم ها همیشه بهش نیاز ندارن میخوام به درد درده جدایی بدم 🥲خدا به خیر کنهمطمئن باش تو رهاش کنی اونم رهاش میکنه
mmmml مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 696 تشکر کن و جوری رهاش کن که یاد بگیره همه ی آدم ها همیشه بهش نیاز ندارن میخوام به درد درده جدایی بدم ... مرسی،چشم_با آرزوی بهترین ها برای شما.