2777
2789
عنوان

ابرومو بردن

122 بازدید | 11 پست

من و یکی از دخترهای فامیل همسن و همکلاسی بودیم یکی از اقوام دوتا پسر داشت که پسر بزرگه خواستگار اون بود(در حد حرف مادر پسره حاضر نمیشد بره به مادر دختره رو بزنه)و پسر کوچیکه رو من دوست داشتم اونم حالا ی رفتارهایی داشت که انگار منو دوست داره ولی هیچ حرفی نبود از این موضوع

الان اون پسر بزرگتر فوت کرده قبل از اون خانواده اون دختر محبوبیتی توی فامیل نداشتن ولی الان اون پسر کوچکتر گفته چون داداشم دوستش داشته و اینا خواهرمه و داداششم و اینا

خوب

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان مادر دختره به همه میگه دخترم ازخواستگاری خبر نداشته و فلانی یعنی من رفته توی مدرسه بهش گفته و ا ...

خوب مگه تو گفتی

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
خوب مگه تو گفتی

توی مدرسه نگفتم حتی همکلاسی هام شاهدن خودش گفته بهشون

فقط یبار یادمه همینجور دخترونه دو تایی خونه ما بحثش شد من گفتم فلانی هم خواشتگارته گفت من نمیدونم و اینا ولی از بقیه خواستگاراتش همه خبر داشت