ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برو .سفر مجردی واقعا ی چیز دیگس برام آرزو شده، تابستون با دوستام رفتم نتونستم تحمل کنم دو روز نشده برگشتم همش تو فکر شوهرم و دخترم بودم اصلا بهم خوش نگذشت
نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی.آدم های تندرو در هر مذهبی به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان نه در تاپیک های من کامنت بزارن و نه کامنت منو ریپلای کنن.
الان یکی میاد میگه متاسفم برای تحربه ی تلخت من نیازی به اجازه ی خانواده ندارم هر وقت بخوام میتونم برم مسافرت 😂😂 ولی جدی نمیدونم این رو جز اینکه بپیچونی که با مثلا دوستت یا دوستت و مامانش میری و هماهنگ شی باهاشون. من نمیدونم تنها چحوری برم مسافرت😑
کاربری دومه به خداااا اهداف کوتاه مدت تا عید:شش کیلو کاهش وزن💋پرسینگ ناف🐍کاشت ناخن🦤تغییر نام🪐
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️