2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو .سفر مجردی واقعا ی چیز دیگس برام آرزو شده، تابستون با دوستام رفتم نتونستم تحمل کنم دو روز نشده برگشتم همش تو فکر شوهرم و دخترم بودم اصلا بهم خوش نگذشت

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی.آدم های تندرو در هر مذهبی به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان نه در تاپیک های من کامنت بزارن و نه کامنت منو ریپلای کنن.

الان یکی میاد میگه متاسفم برای تحربه ی تلخت من نیازی به اجازه ی خانواده ندارم هر وقت بخوام میتونم برم مسافرت 😂😂 ولی جدی نمیدونم این رو جز اینکه بپیچونی که با مثلا دوستت یا دوستت و مامانش میری و هماهنگ شی باهاشون. من نمیدونم تنها چحوری برم مسافرت😑

کاربری دومه به خداااا اهداف کوتاه مدت تا عید: شش کیلو کاهش وزن💋پرسینگ ناف🐍کاشت ناخن🦤تغییر نام🪐

به نظرم با این میزان امنیت واقعا غیرمطقیه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اردو چیه تابستون که مدرسه ندارمبعدشم فارغ التحصیل میشم امسال

خب بگو به مناسبت خداحافظی و آخرین دیدار میریم من پایه 12 بودم دسته جمعی رفتیم البته کوتاه مدت بود

جمله تاثیر گذار به ذهنم نمیاد فعلا ⁦

با تور آخه جای خوب نمیبرنمثلا من میخوام برم اصفهان و یه هتل ۵ ستاره هم برمکمتر کسی حاضره زیاد هزینه ...

با تور شروع کن تا کم کم بتونی تجربه برای سفر تنها کسی کنی

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین