2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 267 پست
نههههه تا الان همه رو درست گفته بودیا😀

انرژیمو تموم کردن خانوم خوشگلا😆🤣

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

از اینده نزدیکم میگی ؟اون چه چیزی ازم پنهون میکنه؟ واقعا کسی هست ک نشون مبده؟اصلا چجور اذمیه؟

پسرا که همیشه همه چیو نشون نمیدن،ولی آدم بدی نیست ولی بازم مراقب باش

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

رنگ لباس من رو بگو🤪😜

یه رنگ روشن،سفید،کرمی یااا صورتی

مرسی عزیزم میشه بگی چند وقت دیگه زنگ میزنن برم برا دانشگاه بهورزی؟

بعد عید،شاید اردیبهشت،خرداد

ممنونم عزیزدلم بنظرت وارد رابطه ای چیزی میشیم؟

شاید ولی الان نه

شاید چندماه دیگه

دفعه های قبل ک دیدیم چی فکر میکرد راجبم ؟ودقیصا چی تو ذهنش بود موقعب ک باهم بودیم 😂😂😂کاش تو ذهنش ...

خواهر من جادوگر نیستما🤣🤣ولی یه کشش داره بهت خوشش میاد

پس هم دردیم 😂 ایشالا به هرکی بخوای میرسی عزیزم، بنظرت من باید کاری انجام بدم یا صبر کنم خودش دوباره ...

امان از m ها🤣من که پروندمش

خودت پاپیش نذاریااا،مغرور لعنتی باش خودش میاد😂

اره بعضی وقتا چک میکنه

امان از m ها🤣من که پروندمشخودت پاپیش نذاریااا،مغرور لعنتی باش خودش میاد😂اره بعضی وقتا چک میکنه

یه چیز جدید برام پیش میاد ؟چجور چیزی

جایی ک میخوام برم از کی شروع میشه وباز میشه؟

یه چیز جدید برام پیش میاد ؟چجور چیزی جایی ک میخوام برم از کی شروع میشه وباز میشه؟

چیز جدید مثلا چی😭😂

یا اوایل اسفند یا اواسط فروردین

بنظرت بابام جور میشه این زمینو بخره؟ یا از یه جای دیگه میخره؟ میشه بگی چند وقت دیگه بلند میشیم از ای ...

فکر کنم از جای دیگه

حدودا ۶ ماه

2827
2791
2779
2792