2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 267 پست
قصدش از این پیام دادنا چی بود؟ جدی یا برا سرگرمی بنظرت چجور آدمیه؟

خودشم نمیدونه قصدش چیه،فعلا نزدیک شده تا ببینه بعدا چی میشه

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لباس منم بگووو😀

نکنه سبزه😁😂

یه رنگ تیره،مشکی،قهوه ای،سورمه ای

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

ولی اذیتش کردم ؟چرا ازم دور میشد ونوسانی پیام میداد؟بنظرت با چند تا دختر ارتباط داره؟کی دوباره میبین ...

دور میشه شاید چون هنوز تکلیفش با خودش مشخص نیس

دخترارو که نمیدونم

شاید تا ۱۵ روز دیگه ببینیش

نههه☹️😂نارنجیفداتشم مرسی عزیزم

تشخیص رنگمون خراب شده خانومم🤣♥️

عزیزم یه سوال دیگه ایم دارم ازت شخصی هست اول اسمش ا بنظرت حسش چیه بهم؟دیشب دیدیم همو چ حسی داشت؟

هنوز حس خاصی نداره،ولی خب تو فکرت هست

دور میشه شاید چون هنوز تکلیفش با خودش مشخص نیسدخترارو که نمیدونمشاید تا ۱۵ روز دیگه ببینیش

دفعه های قبل ک دیدیم چی فکر میکرد راجبم ؟ودقیصا چی تو ذهنش بود موقعب ک باهم بودیم 😂😂😂

کاش تو ذهنش میرقتم میدیدم چخبره😂😂

مرسی از جوابت، راستی واسه منم م داره😁 پا پیش میزاره برای آشنایی؟ از نظرش چطور دختری هستم؟

برای منم م داره😆😂

اره شاید،باوقار و مهربون و باکلاس