2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 267 پست
امان از m ها🤣من که پروندمشخودت پاپیش نذاریااا،مغرور لعنتی باش خودش میاد😂اره بعضی وقتا چک میکنه

وای عین من تو هم پروندیش؟؟؟امان از مغرور لعنتی بودن، مثل چی پشیمونم🤣 یه نشونه هایی میبینم ازش ولی لامصب پیشنهاد نمیده، عکس هام توجه ش رو جلب میکنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیز جدید مثلا چی😭😂یا اوایل اسفند یا اواسط فروردین

افرینننن،زمانو داری درست میگی

نمیدونم یه هنرجدید یه اتفاق حدید ؟یه خرابکاری جدید؟😂😂😂

تو دیدار حسمون بیشتز میشه؟ چیا میگیم چیا میشه😂😂😂😂😂😂وای

وای عین من تو هم پروندیش؟؟؟امان از مغرور لعنتی بودن، مثل چی پشیمونم🤣 یه نشونه هایی میبینم ازش ولی ل ...

کراش سگی زده بودم،دو بار پیشنهاد داد گفتم نه🤣ای مغرور های لعنتی

پسرا اینجورین نه بشنون یکم عقبمیکشن

اره نگا میکنه عکساتو

ایندفعه اگه اومد و میخوایش نپرونی🤣بگو میخوام کمی فکر کنم بعد اوکی بده،هم به هدفت میرسی هم به مغرور لعنتی بودنت آسیبی نمیرسه😂

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

افرینننن،زمانو داری درست میگینمیدونم یه هنرجدید یه اتفاق حدید ؟یه خرابکاری جدید؟😂😂😂تو دیدار حسمون ...

منم از این چیزای جدید میخوام🤣🤣اینو تو تعیین میکنی شیطون،اگه میخوای کاریو انجام بدی تنبلی و تعلل نکن

اهوم بهم نزدیکتر میشین،حرفاتونم هروقت رفتین زنگ بزن بهم گوش کنم بهت بگم🤣دیگه حرفو نمیدونمم چی میگیننن

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

منم از این چیزای جدید میخوام🤣🤣اینو تو تعیین میکنی شیطون،اگه میخوای کاریو انجام بدی تنبلی و تعلل نک ...

😂😘مرسی جیگر

اره خیلی تنیلی میکنم ،کلی قکر تو سرمه هیچکدوم به عمل نمیرسه🥲😂

کراش سگی زده بودم،دو بار پیشنهاد داد گفتم نه🤣ای مغرور های لعنتیپسرا اینجورین نه بشنون یکم عقبمیکشنا ...

یعنی چی پسرا ناز کردن نمیفهمن چیه؟!!!!🤣 این دفعه با سر قبول میکنم 🤣 میشه بگی چجوری منو پیدا کرده؟ پسر خوبیه یا زیاد دوست دختر داشته؟

😂😘مرسی جیگر اره خیلی تنیلی میکنم ،کلی قکر تو سرمه هیچکدوم به عمل نمیرسه🥲😂

فدات

مثل خودمی🤣

یعنی چی پسرا ناز کردن نمیفهمن چیه؟!!!!🤣 این دفعه با سر قبول میکنم 🤣 میشه بگی چجوری منو پیدا کرده؟ ...

پسره جذابه،مگه نه؟

این پسرا معمولا وقتی بگی نه بهشون برمیخوره

ولی اونایی که ظاهر پایینی دارن از در بندازی بیرون،از پنجره میان تو،خیلی هم ناز میکشن🤣

خب ببین سیسی الان اکثر پسرا اکس و اینا دارن💔😂متاسفانه

از کجا پیدات کرده؟اووم شاید جایی دیده یا اینکه از یه اشنا تورو پیدات کرده

ممنونم آخرین سوالم بپرسم ببخشید🙏😂زهرا دلش نسبت به من نرم نشده؟ ممکنه یه روزی منو ببخشه؟

خواهش عزیزم

کم کم اون حس بدش از بین میره،اره میبخشه بلاخره

پسره جذابه،مگه نه؟این پسرا معمولا وقتی بگی نه بهشون برمیخورهولی اونایی که ظاهر پایینی دارن از در بند ...

آره جذابه ولی موقعیتش هم خوبه فکر کنم بهش برخورده ولی ازینایی نشون میده که میخواد امتحان کنه طرفش رو چون با پیج فیک هم اومد توی پیجم، بهش امیدوار باشم یعنی؟ امکان داره واسه ازدواج بیاد جلو؟

آره جذابه ولی موقعیتش هم خوبه فکر کنم بهش برخورده ولی ازینایی نشون میده که میخواد امتحان کنه طرفش رو ...

خب پس همونه ،انتظار نداشته نه بشنوه

پیگیرتههه،امیدوار باش برای پیشنهاد دوباره

ازدواج رونمیدونم

بنظرت چند وقت دیگه باردار میشه؟ یا الان بارداره؟

هنوز باردار نیست،انشالله پاییز ۴۰۵