2777
2789
عنوان

کسایی که بچه ندارن بیان

154 بازدید | 21 پست

کیا بچه دار نمیشن چطور کنار اومدین باهاش من اصلا بچه دوست ندارم اونم تو این شرایط بد اقتصادی ولی همش فکر میکنم شاید روزی پشیمون بشم از این تصمیم وند سالتون هست میتونید کنار بیایید با این تصمیم

من خودم مجردم

ولی اطرافیانم زیاد دیدم کسایی که دوست ندارن بچه دار بشن

بعد کلی سال ازدواج

پشیمونم نشدن

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

٤٠ سالم هست ،

٢٠ ساله ازدواج كردم ،

بچه نداريم ،

تصميم خودمون بوده و تا به الان يك لحظه پشيمون نشدم از تصميمم و حتي خدا رو هم در خيلي مواقع در زندگيم شكر كردم كه بچه ندارم .

من خودم مجردمولی اطرافیانم زیاد دیدم کسایی که دوست ندارن بچه دار بشنبعد کلی سال ازدواج پشیمونم نشدن

منم یه سال عروسی کردم بیس سالم هست منم سال که میگزرع میگم خداروشکر که بچه ندارمم ولی از آینده دور میترسم که پشیمانی بیاد سراغم

من از مجردی عاشق بچه بودم چند سال اول زندگی نتونستیم اقدام کنیم، بعد کرونا باردار شدم بچه مو از دست دادم، الانم خیلی دوست دارم بچه دار شم اما از نظری روحی داغونم، بچه مونم نمیشه دیگه! هرچی تلاش میکنیم... راستش میگم شاید قسمتمون نیست، ولی چون یکی رو از دست دادم جاش خیلی خالیه، اگه قبلا اون تجربه را نداشتم الان برای بچه اقدام نمیکردم دیگه، چون واقعا روزگار خوبی برای یه بچه جدید نیست اما جز یه بچه، نمیتونه غم از دست دادن قبلی رو از دلم پاک کنه 🥲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
۲۰ سالمه و خیلیم از تصمیمم راضی هستیم هم من هم همسرمآدم از آینده خودش خبر نداره چرا یه بچه رو هم بدب ...

منم س سال عروسی کردم بیس سالم هست منم سال که میگزرع میگم خداروشکر که بچه ندارمم ولی از آینده دور میترسم پشیمانی بیاد سراغم

من از مجردی عاشق بچه بودم چند سال اول زندگی نتونستیم اقدام کنیم، بعد کرونا باردار شدم بچه مو از دست ...

الهییی بمیرم اشکال ندارع عزیزم خودت عذاب نده منم بچه ندارم شاید قسمت اون بچه همون بود

منم سه سال عروسی کردم و اقدام نکردم دور بریام زیاد میگن بیار ولی ما شرایط بچه دار شدن نداریم اوضاع مالیمون خیلی خرابه هیچ پس انداز و سرمایه ای نداریم با این وضع اقتصادی هم دیگه نمیشه پس انداز کرد و زندگی روزمره مون هم به زور میگزرونیم