2777
2789
عنوان

کسایی که بچه ندارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 21 پست
الهییی بمیرم اشکال ندارع عزیزم خودت عذاب نده منم بچه ندارم شاید قسمت اون بچه همون بودمنم سه سال عروس ...

خدانکنه عزیزم سلامت باشی ❤️

برای شما وقت زیاده تازه بیست سالته ایشالله هم اوضاع جامعه و اقتصاد خوب میشه هم اوضاع خودتون، من ۳۰ سالگی ازدواج کردم نزدیک ده ساله داره ۴۰ سالم میشه اگه باردار نشم دیگه بعد ۴۰ نه حوصله دارم نه توانایی، اما اتاق بچه م اماده ست وسایلاش جلوی چشممه اصلا نمیتونم از فکرش بیام بیرون شاید با اومدن یه بچه جای خالیش برام پر شه، البته احتمالا فکر اولی از یادم نره، اما چی میشه کرد یه چیزی نخواد بشه نمیشه، وگرنه ما تو یه سنی هستیم که بحران های مالی رو گذروندیم!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه سال عروسی کردم بیس سالم هست منم سال که میگزرع میگم خداروشکر که بچه ندارمم ولی از آینده دور می ...

ببین سنت که کلا کمه

حتی بنظرم اگه قصدشم داری بعد 28 سالگی

ولی چون من ادم های زیادیو باهاشون صحبت کردم اگه بخوام تفکراتشون رو بگم

اول اینکه بچه داشتن هم خودخواهیه هم از خودگذشتگی! چطور؟

تو تصمیم میگیری که بچه رو به دنیا بیاری بدون اینکه اون ذره ای اختیار داشته باشه و در مقابل همه چیزش مسئولی، تک تک اتفاقاتی که براش میفته، توی تربیتش، از لحاظ جسمی، مالی و مهم تر از همه سلامت روان باید تمام تلاشتو بکنی وگرنه پس فردا بهت میگه خب چرا منو اوردی؟

از طرفی از خودگذشتگی داره و یک سال و دوسال نیست تا اخر عمرت بخشی از وجودت گره میخوره به بچه ت، بخش زیادی از وقت، انرژی، حوصله، حال جسمی و خیلی چیزایی که باید بخاطرش بزنی ازشون

همون نگرانی همیشگی که مامانامون میگن تا مادر نشی نمیفهمی

به هر حال مسئولیت بزرگیه

من باهاشون که صحبت میکردم میگفتن ما توانایی این مسئولیت رو نداشتیم و تصمیم گرفتیم ازادانه تر زندگی کنیم، کار کنبم و سفر بریم. خیلیا میگن تنها میشی تو پیری. هر وقتم به اون مرحله رسیدیم پرستار میگیریم یا میریم خانه سالمندان پیش هم سن و سالامون بیشترم خوش میگذره 😂 چون بچه هم از یه جایی به بعد میره دنبال زندگی خودش

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

با احترام به نظر خانمهایی که بچه نمیخان تعجب میکنم چجوری میل به مادر شدن ندارین؟

خیلی راحت وقت آزاد بیشتری برای گردش پس انداز مسافرت پیشرفت در زندگی دغدغه آینده بچه نداریم خودمونو خودمون هستیم

ببین سنت که کلا کمهحتی بنظرم اگه قصدشم داری بعد 28 سالگیولی چون من ادم های زیادیو باهاشون صحبت کردم ...

قربون دهنت حرف های دلمو گفتی من که نمیتونم این حرفارو تو کله اطرافیانم کنم 👏👏♥️

خدانکنه عزیزم سلامت باشی ❤️برای شما وقت زیاده تازه بیست سالته ایشالله هم اوضاع جامعه و اقتصاد خوب می ...

آره خداروشکر مشکل مالی ندارین انشالله که به خواسته قلبت برسی گلم ♥️🤩