mamareza67teh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 744 عنوان کاهش وزن واقعی 113 بازدید | 13 پست برای کاهش وزن و همچنین لاغری موضعی سه راه وجود داره:(بر حسب مهمترین)۱. رژیم درست و پیوسته۲.ورزش۳. ماساژ و ریکاوری بدنولی توجه کنید که همه ی موارد بالا باید درست و اصولی باشهسوالی داشتین در خدمتم دیروز | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
australians عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1293 ماساژ چی؟ من دارم قرص آلفا میخورم براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼
خواهررابینهود عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 3641 چه ورزشی ؟ فیتنس رفتم فایده نداشت ایروبیکبدنسازی الان بهم میگن رزمی برو ولی خودم تصمیم گرفتم برم سراغ آمپول های لاغری امشب غدد وقت گرفتم دیگه از هرچی رژیمه حالم به هم میخوره همیشه شکست خوردم تا ۷۵ میرسم باز میرم بالا الان ۹۰ کیلو شدم با قد ۱۶۹😭😭😭 اسمم نظر همسرمه
خواهررابینهود عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 3641 ماساژ چی؟ من دارم قرص آلفا میخورم از داروخانه گرفتی ؟ تاثیر داره؟ اسمم نظر همسرمه
australians عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1293 چه ورزشی ؟ فیتنس رفتم فایده نداشت ایروبیکبدنسازی الان بهم میگن رزمی برو ولی خودم تصمیم گرفتم برم سرا ... وای شما چقدر مثل منی خثشبحالت میتونی امپول بزنی من هزینشو ندارم یعنی دارم ولی همسرمم نمیزاره دارم قرص آلفا میخورم براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼
australians عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1293 از داروخانه گرفتی ؟ تاثیر داره؟ ن یکی از دوستام بهم معرفی کرد نمیدونم نگرانم جواب نگیرم اینجا هم کسی نظرشو نمیگ براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼
خواهررابینهود عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 3641 وای شما چقدر مثل منی خثشبحالت میتونی امپول بزنی من هزینشو ندارم یعنی دارم ولی همسرمم نمیزاره دارم قر ... خوش ب حال چیه دختر تازه امروز دارم میرم یقه ی دکترو بگیرم بعد برم سراغ شوهرم اسمم نظر همسرمه
australians عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1293 خوش ب حال چیه دختر تازه امروز دارم میرم یقه ی دکترو بگیرم بعد برم سراغ شوهرم چرا یقه ی دکتر ؟ براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼
خواهررابینهود عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 3641 چرا یقه ی دکتر ؟ چون بهم قرص میده و اون سری گفتم رو من تاثیر نداره گوش نمیکنه گفت اگه این دفعه جواب نداد بیا آمپول تجویز کنم اسمم نظر همسرمه
australians عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1293 چون بهم قرص میده و اون سری گفتم رو من تاثیر نداره گوش نمیکنه گفت اگه این دفعه جواب نداد بیا آمپول ت ... چند وقت قرص خوردی ک باید تاثیر دیده باشی. ؟ من دارم میخورم نمیدونم کی باید بفهمم ؟ خب میری امپول میزنی راحت میشی 🥹 براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼
mamareza67teh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 744 ماساژ چی؟ من دارم قرص آلفا میخورم واقعیت خیلی به قرصها اعتماد نکنیدماساژ لاغری با روغنهای سیاهدانه و زیتون البته به شکل درستش
mamareza67teh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 744 چه ورزشی ؟ فیتنس رفتم فایده نداشت ایروبیکبدنسازی الان بهم میگن رزمی برو ولی خودم تصمیم گرفتم برم سرا ... رژیم مهمتر از ورزشهآمپول رو هم رها کنراهنماییت میکنم
خواهررابینهود عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 3641 رژیم مهمتر از ورزشهآمپول رو هم رها کنراهنماییت میکنم رژیم پروتئین گرفتم کم مونده بود کچل بشم تو هشت ماه به زور ۱۵ کیلو کم کردم الان از قبل هم بدترم. واقعا دلم میخواد بمیرم اسمم نظر همسرمه
mamareza67teh مدیر استارتر عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 744 رژیم پروتئین گرفتم کم مونده بود کچل بشم تو هشت ماه به زور ۱۵ کیلو کم کردم الان از قبل هم بدترم. واقع ... دور از جونت هر چیزی راهی دارهنگران نباش