2777
2789
عنوان

میدونم‌کار درستو کردم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 27 پست
چنانی از سرت بپره که روزی حتی اگه دیدیش با خودت بگی ینی واقعا من یه زمانی عاشق این بودم؟حتی بزرگترین ...

خیلیارو دیدم اطرافم یا همین سایت..بعد چندین سال حتی بعد ازدواج هنوز قلبشون گرفتاره...میترسم..خیلیی میترسم منم همچین بشم..سالها بگذره و قلبم هنوز بیقرار بمونه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیارو دیدم اطرافم یا همین سایت..بعد چندین سال حتی بعد ازدواج هنوز قلبشون گرفتاره...میترسم..خیلیی م ...

عزیزم سخته واقعا با تموم وجود درک میکنم منم بچه که بودم تو سن بلوغ عاشق شدم دیوونه شدم حتی اوکد خاستگاری ولی خانوادم قبول نکردن جفتمون نابود شدیم من قسم تک تک امامارو خوردم که دیگه ازدواج نمیکنم ، زمان طولانی گذشت تا فراموش شد بعد از اون عشق واقعیمو با شوهرم تجربه کردم و تا الان حتی یه بارم بهش فکر نکردم یا گرفتار عشق اون نبود

امید وارم هر چی به صلاح شماست براتون پیش بیاد شاید اوشونم طاقت نکرد اومد جلو باز شایدم نشد بهم برسینو شما هم فراموش کردی

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

ببین مصلحت همهچی دست خداست ، شبی رفتم مراسم یکی از اقوام با اینکه همه میدونستن من شوهر دارم ولی به پسری خیلی نگام میکرد خیلی موذب شدم ، یهو دختر خالم اوکد کنارم نشست گفت حاک تو سرش هیزه حالا خوبه زن داره اینجوری داره با نگاش منو میخوره اگه زن نداشت میخواست چیکار کنه

گفتم کیو میگی بهم نشونش داد گفتم بابا منو هم با نگاش داشت قوت میداد ، دختر خالم گفت این با زنش عقد میکنه بعد خیانت میکنه زنش میفهمه جدا میشه دوباره طاقت دوریشو نداشته میره دنبالشو با هم ازدواج میکنن ، فک کن چقدر زشته شوهرت هیز باشه اینجوری ابروت بره ،خدا از همون اول بهت نشون داد دستشو رو کرد دیگه چرا باز لگد زدی به بخت خودت .

پس صبر کن ببین قسمت و مصلحتت چیه

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

اره الان خنثی ام..اصلا میل به برگشت ندارم ولی هتوز اسمشو ک میشنوم ته دلم خالی میشهاما خنثی خنثی امزم ...

وای من بوی عطرش...اهنگ مورد علاقش...هر چیز مرتبط که میبینم قلبم تیر میکشه