یه هفتس دنبال دعوا بود دیشب سر مولتی و اهن بچه به من فوش داده اورده گذاشته خونه مامانم زنگ زدم شب کجایی برگشته میگ تا اعصابتو درس نکنی نمیام درحالیک تو خونه اون داد میزنه دنبال دعواس بهم میگ مشکل من تویی تو مقصری اصلا نمیگه بچع چی نیاز داره اصلا چیکار کنم بنظرتون
• •اگر از کمند عشقت بروم کجا گریزم؟...که خلاص بی تو بند است و حیات بی تو زندان :)🥀• •. این کاربری قبلا دست ی نفر دیگه بود پس به اسم کاربریم دقت نکنید ؛)متاهل هستم 💍درخواست دوستی ندین>>>>
• •اگر از کمند عشقت بروم کجا گریزم؟...که خلاص بی تو بند است و حیات بی تو زندان :)🥀• •. این کاربری قبلا دست ی نفر دیگه بود پس به اسم کاربریم دقت نکنید ؛)متاهل هستم 💍درخواست دوستی ندین>>>>
عزیزم ما که تو زندگیتون نیستیم شوهره منم خیلی حساسه و پدر دراره اما خب میدونم گاهی وقتا من اون حرف یا اون لحنی که نباید میزدم رو زدم اینم ک حساس دعوا شده باید اخلاقشون دستمون بیاد ببین شما چجوری برخورد کردی تیکه انداختی داد زدی چیکار کردی . البته که گاهی خودشون دیوونه هستن دنبال بهونه شوهرم منم الان بگم تو فلان کارو کردی میگه نه تو بد حرف میزنی زبونت تلخه فلانه بیساره کاره خودشو نمیبینه در اخر هم ما زناییم که باید خودمونو درست کنیم گردن گیر مردا خرابه
تو هم نشين خونه بابات ، ماشين بگير با بچه ات برو سر خونه و زندگيت باش ، بگو هر مشكل و ناراحتي داريم همين خونه خودمون حل كنيم ، نه كه منو بزاري خونه بابام ، همه هم خبر دارن بشم از مشكلمون