2777
2789

یه هفتس دنبال دعوا بود دیشب سر مولتی و اهن بچه به من فوش داده اورده گذاشته خونه مامانم زنگ زدم شب کجایی برگشته میگ تا اعصابتو درس نکنی نمیام درحالیک تو خونه اون داد میزنه دنبال دعواس بهم میگ مشکل من تویی تو مقصری اصلا نمیگه بچع چی نیاز داره اصلا چیکار کنم بنظرتون

تا بحال مشاور رفتین؟

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

به قول خودت بهانه کرده. معلومه ریشه مشکل چیز دیگه است

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیره

خودت چی؟

با این شرایط که گفتین بهتره بذارین متوجه بشه که خودش مشکل داره خانم

سر هیچی دعوا میکنه یه روز سر اینک گفتم شیسه شیر بگیر واس بچه خون انداخته ندارم نمیخرم شب خوب میشه صبح میگ مولتی نمیخرم

خودت چی؟

مشکل اینه کلا هیچی ازم نخوا دو ساله لامپ خراب شده سوخته گفتم عوض کن انگار نه انگار سه ماه پیش مابع لباسشویی گرفته میگم تموم شده بخر داد میزنه چرا تمومش میکنی

بهونه چی چیکار کنم بنظرت

عزیزم درخواست دادم بهت قبول کن.

منم خیلی مسایل داشتم با همسرم. اینها کوچکترینش بود اونم نمی رفت مشاوره قبول نداشت اصلا. تا اینکه خودم رفتم که ۵۰ درصد قضیه که خودمم رو حل کنم. خیلی خیلی خیلی موثر بود. خودم که خیلی تغییر کردم و ارامش پیدا کردم ناخوداگاه اونم داره تغییر می کنه

بهونه چی چیکار کنم بنظرت

عزیزم کسی که دنبال بهونه نمیشه کاریش کرد من توعقدم شوهرم هربلایی خواست سرم اورد حالا چندروز پیش بخاطر ی کار کوچک که اصلا ناراحتی نداشت باهام قهر کرد زنگ زد حتی به مامانم گفت واقعا نمیدونم چی بگم بهت عزیزم اگه ادمی هست که سرش ب سنگ بخوره یه چند روز تماس نکیر شاید پشیمون شد اومد خونه

عزیزم کسی که دنبال بهونه نمیشه کاریش کرد من توعقدم شوهرم هربلایی خواست سرم اورد حالا چندروز پیش بخاط ...

چقدر شبیه اون دوران من