bright_light مدیر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 10106 عنوان یه رازی درمورد رفاقت دخترا رو میخام فاش کنم😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 77 پست رفیقا یه گروه اصلی با هم میزنن بعد همونا که صمیمی ترن با هم به باند های دو یا سه نفری تجزیه میشن و گروه برا خودشون میزنن بعد غیبت اعضای گروه اصلی رو میکنن🤣🤣 منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️ دیروز | 11:30 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bright_light مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 10106 من با هر دختری رفاقت کردم حسادتش مثل اتیش زیر خاکستر بود دوست حسود خطرناک تر از دشمنه دقیقا منم😂😂 منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25575 رفاقت پسرا از بیرون خوبه از درون فرق خاصی با دخترا نداره نگواونام چسی شدن؟ •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
bright_light مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 10106 من عاشق رفاقت پسرامسادهنداربد ما دختراچسی چسی چسی پسرا خیلی بی خیالن😂 منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
bright_light مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 10106 دقیقا دقیقا😂😂😂 😂😂😂😂 منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
setareee2000 عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 946 من عاشق رفاقت پسرامسادهنداربد ما دختراچسی چسی چسی فکر میکنی، اکس من با یکی از رفیقاش دو سال قهر بود چون سر امتحان بهش تقلب نرسوند با یکی دیگش تا ابد قهر کرد چون وقتی زنگ میزد گوشیش مشغول بود😂
bright_light مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 10106 ما هم همینیم ولی غیبت نداریم در واقع اینطوریم که با اونایی که صمیمی تریم بخندیم من که اشتباهی اد شدم یه پیام هایی دیدم😂😂 منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
رضانظری عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 189 این طبیعیه مارو این طور تربیت کردن زندگی گروهی و یادمون ندادن. میدونید ژاپن چگونه ژاپن شد؟ جالبه اگه خواستید براتون میگم
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25575 بابا با شلوار پاره طرف میره پیش رفیقشبد ما بخایم بریم پیش رفیق صمیمیمون ده ساعت طول میکشه اماده شیم •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
گربه_پشمالو عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 6397 نگواونام چسی شدن؟ اونا چسی بودن اتفاقا مرام دخترا بیشتره کلی دختر میگن وای نه پسرا بهترن نمیدونن پسرا هفت خط روزگارن تو دوستیاشون معمولا خودخواهن اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦
bright_light مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 10106 بابا با شلوار پاره طرف میره پیش رفیقشبد ما بخایم بریم پیش رفیق صمیمیمون ده ساعت طول میکشه اماده شیم آخه ما دخترا با هم رقابت داریم😂😂 منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
bright_light مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 10106 👌😂😂😂 😂😂 منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️