2777
2789
عنوان

بچه ها آیفون دلم میخاد 🥹💔

117 بازدید | 15 پست

چیکار کنم بچه ها بهم راه حل بدید دلم ایوفن میخاد الان خیلی گرون شده دست دوم هم خوشم نمیاد تمام وقت کار میکنم ولی حقوقم باز ۲۰ تومن هم نمیشه درماه

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست دوم خوشت نمیاد؟ من دارم خودمو میکشم دست دومشو نمیرسونم

شد آرزو💔

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

بذار به وقتش ایشالا بهش برسی

ولی واقعا آیفون گزینه خوبی واسه انتخاب هدف یا خواسته نیست

من خودم ۱۳ نرمال دارم و الان پشیمونم که خریدم

اون تایمی که من خریدم بودجه s23 اولترا هم داشتم ولی واسه همون بحث برندینگ اینو خریدم

دوربینش تو فضای بسته واقعا افتضاحه و عکساش رو به زردی میره

باتریشم که دیگه قبلا همه گفتن راجبش بدون شارژر وایرلس یا پاوربانک اصلا امکان نداره اگه زیاد به پریز برق دسترسی نداری

تو ایرانم که هستیمو...

قسطی هم میتونی بخری

قسعی هم سخته پولو نگه داری جمع همکنی بعد از اونور گرون میشه دوباره

مثلا ۲۰۰ باشه حداقل ۱۰۰ باید بدم تا بقیه شو کم کم بدم دیگه مگه نه ؟

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

ایفون چند؟من ۱۳دارم ۸۰تومن شده اصلا نمیارزه این قیمت

واقعا اصلا ارزش نداره

من عاشق ۱۳ پرو هستم ولی نو دیگه نیس الان ۱۵ ۱۶ ۱۷ نو هست فقد اینا هم قیمتاش اندازه یه ماشینه

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم