2777
2789
عنوان

یه رازی درمورد رفاقت دخترا رو میخام فاش کنم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 77 پست
من با هر دختری رفاقت کردم حسادتش مثل اتیش زیر خاکستر بود دوست حسود خطرناک تر از دشمنه

دقیقا منم😂😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

رفاقت پسرا از بیرون خوبه از درون فرق خاصی با دخترا نداره

نگو

اونام چسی شدن؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق رفاقت پسرامسادهنداربد ما دختراچسی چسی چسی

فکر میکنی، اکس من با یکی از رفیقاش دو سال قهر بود چون سر امتحان بهش تقلب نرسوند با یکی دیگش تا ابد قهر کرد چون وقتی زنگ میزد گوشیش مشغول بود😂

ما هم همینیم ولی غیبت نداریم در واقع اینطوریم که با اونایی که صمیمی تریم بخندیم

من که اشتباهی اد شدم یه پیام هایی دیدم😂😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بابا با شلوار پاره طرف میره پیش رفیقش

بد ما بخایم بریم پیش رفیق صمیمیمون ده ساعت طول میکشه اماده شیم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نگواونام چسی شدن؟

اونا چسی بودن اتفاقا مرام دخترا بیشتره کلی دختر میگن وای نه پسرا بهترن نمیدونن پسرا هفت خط روزگارن تو دوستیاشون معمولا خودخواهن

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

بابا با شلوار پاره طرف میره پیش رفیقشبد ما بخایم بریم پیش رفیق صمیمیمون ده ساعت طول میکشه اماده شیم

آخه ما دخترا با هم رقابت داریم😂😂