2777
2789

بچه ها روز به روز ازش متنفر تر میشم کاش یا من بمیرم یا اون

من امسال رتبم به پزشکی آزاد میخورد

همه میدونن تو ایران پزشکی آزاد اوردن اونم تو منطقه ۱ بدون سهمیه چقدر سخته

بعد با اینکه داشت حاضر نشد بده

دلش میخواست واسه خودش خرج کنه و بهم نداد

گفت بمون پشت کنکور

ازش متنفرم

ولی چیکار کنم واسه خودم راحت تر بگذره بتونم تحملش کنم

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ توقعاتی داری پزشکی ازاد میدونی چقدر هزینه داره

وقتی هزینشو داشت خب چرا نداد

کاریه که همه ی پدر و مادر ها واسه بچه هاشون میکنن

من قبول شده بودم و حاضر نشد بده

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

خب پول خودشه نخواسته بده

سعی کن توقعتو بیاری پایین و به خودت و تواناییت تکیه کنی

تمام تلاشت رو بکن به چیزی که میخوای برسی و منت کسی رو سرت نباشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
همین رو انگیزه کن و با قدرت برای کنکور بخون و روزانه پزشکی رو بیارهر وقت تو زندگیت کم آوردی همین کار ...

دارم میخونم

ولی این کینه تو دلم حالمو بد میکنه

هزینه اش واقعا زیاده

ولی اون داشت و نداد

عزیزم هزینه اش یکی دو تومن که نیست

با افزایش درصدی سالانه تا آخر تموم شدن پزشکیت میلیاردی باید شهریه میداد

یادت نیست دیشب شام چی خوردی ولی چند خط پیامی که ماه هاست ازش می گذره رو حفظی،چون شام دیشب دلت رو نشکسته.

خب پول خودشه نخواسته بدهسعی کن توقعتو بیاری پایین و به خودت و تواناییت تکیه کنیتمام تلاشت رو بکن به ...

حرفت منطقی نیست اصلا😐

دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده