2777
2789
عنوان

بابام حاضر نشد خرج دانشگاه پزشکی رو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 64899 بازدید | 1134 پست
مننم پزشکی آزاد قبول میشدم اما حاضر نشدن خرجم کنن دیگ چاره ای نیست تو اون سن هم وابسته خانواده هست ا ...

تو چطوری بخشیدی

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس کوتاهی کرده.ولی بازم نمی ارزه پزشکی دولتیشم نمی ارزه تابه آزادش برسه

خودخواهه

گفت چرا خرج درس تو کنم میرم دندونای خودمو لمینت میکنم و ...

اسمم هلیاست ۱۸ سالمه کاربری دست ۲ نفر بود که الان فقط دست منه بعضی تاپیک ها مال ایشونه پشت کنکور هم هستم و به شدت شکل پروفایلم هستم 💗

حرفت منطقی نیست اصلا😐

منطقیه

پول خودشه خب نمیخواد بده چیکارش میشه کرد؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
منطقیه پول خودشه خب نمیخواد بده چیکارش میشه کرد؟

یه دونه دختر داره تو زندگیش فقط

یعنی ادم نباید به تک دخترش کمک کنه

اگر اون پول خودشه منم حق دارم ازش تنفر داشته باشم

ماهی 100 الی 130 درامد دارهخونه و ماشینم داریمنمیخواست چیزی بفروشه از همون درامدش ماهی ۲۰ کناز میذاش ...

عزیزم پدر و مادر قرار نیست جور مارا بکشن

چون پدر و مادرن ، پدرتون دوست نداشت از پولی که خودش زحمت کشیده بهتون بده

هر کسی دیگه باشه دوست نداره

💜Army. For ever💜✌️
۱۳۰ میلیون سه ماه یکبار خیلیه من بابام یبار گفت جهازتم بخر بفهمی زحمت کشیدن چیه چی میگی دلت خوشه خوا ...

هر ۳ ماه یه بار نیست

سالی ۲ باره

خوب ، نظری ندارم .من او آزمایشگاه کار می کنم .الان سنم زیاده . ولی اگه به اون روزا برمی گشتم ، آرزو ...

من پرستاری میخونم با این تفاسیر منم رشته خوبی نمیخونم😐😂

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹

آینده داره هزار برابرش درمیاد

بله ، ولی صرفا پول نیست . وقتی مثل من عمرتو تو رشته ای مثل علوم آزمایشگاهی حروم می کنی ، متوجه میشی علاوه بر پول ، نه پشیزی ارزش داری و نه آرامش ، و نه ارزش .پول هم که نداری . انتخاب درست باید در زمان خودش باشه . کسی به پا به علوم تجربی بزاره ، فقط باید در یکی از رشته های اصلی قبول بشه وگرنه بره دنبال کار آزاد بهتره .

عزیزم پدر و مادر قرار نیست جور مارا بکشن چون پدر و مادرن ، پدرتون دوست نداشت از پولی که خودش زحمت کش ...

منم حق دارم ازش متنفر باشم اگر اینجوریه

برو سرکار حیفه واقعا پشت کنکور بمونی

با رتبه 3200 درس نخونم میگی

احمقم ؟ مغز خر خوردم؟