2777
2789
عنوان

دیگه دنیا رو بیخیال

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 110 پست
مشکل ذهن های کوچیک اینکه دهشون یکسره بازهو همیشه توهم خیانت دارناشاللع خدا خودش جوابتونو بدهعزت زیاد

ولش کن با اون امضای بیخودش

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کارگرم دو سال طول کشید یه پراید بخرم که مدل پایین و درب و داغون اون وقت یکی تایپک زد من آرزو دارم ...

آخ خدایا دیگه بسه نمیکشیم چشمام لبالب از اشک شد

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

پاک نمیشه گلم چکار کنم دوست ندارم تعلیق شم

اول میری داخل اون تاپیکی که میخای حذفش کنی و اون سه نقطه اون بالا رو میزنی رو کپی کردن پیوند

بعد که لینک رو کپی کردی

میری توی گوگل مینویسی حذف تاپیک نی نی سایت اولین سایت رو وارد میشی

( البته از همینجاهم میشه سرچ کنی نی نی یار حذف تاپیک و بری توی تاپیک حذف تاپیکی که گذاشته )

بعد لینکت رو توی اون تاپیک بزار نی نی یار خودش حذف میکنه

از ساعت ۱۰ و نیم تا ۱۲

و از ساعت ۱۴ تا ۱۶

روزی هم یکی بزار

وطنم ایران مقتدر پات واستادیم جلو وطن فروشا

اول میری داخل اون تاپیکی که میخای حذفش کنی و اون سه نقطه اون بالا رو میزنی رو کپی کردن پیوندبعد که ل ...

شما گزارش بزنی پاک نمیشه

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن