2777
2789
عنوان

افکار توهین به مقدسات

325 بازدید | 31 پست

دست خودم نیست نمیدونم چجوری کنترلش کنم

صدای درون من نیست

خیلی اذیت میشم و خودمو سرزنش میکنم و فحش میدم

یاشاسین آذربایجان♥️اینکه شهرتو نژادتو دوست داشته باشی این نیست که حتما پان هستی♥️به هم احترام بزاریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلوی خودتو بگیر چون کار خیلی بدیه تلاش کنی درست میشه

نه خیر فکرا دست خودش نیست فکرا میاد بهش اهمیت باهاش بجنگی بدتر میشه

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 

شیطان و لعنت کن سعی کن این افکار میاد فوری ذهنت و دستات و درگیر کار دیگه ای بکنی حتا شده به یک آهنگ گوش بدی تا صدای ذهنت درگیر نوای اون بشه اما مهم ترینش نماز به موقع و مستمر نزدیکتر شدن به خدا و لعنت کردن شیطانه

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

چرا بیخودی حرف نمی زنی وقتی چیزی رو نمیدونی خودش الان اندازه کافی عذاب وجدان داره

خوبی؟😐😐 چته؟ افسار پاره میکنی اینجا پاره کنه

چیو بدونم دارم میگم جلوی خودتو بگیر کار خوبی نیست تلاش کنی درست میشه مشکلش کجاست؟ عذاب وجدان چی بهش اضافه کردم؟

جلوی خودتو بگیر چون کار خیلی بدیه تلاش کنی درست میشه

عزیزم افکار آدم اغلب دست خودش نیست برخی افکار از سر استرس یا وسواس برخی هم از وسوسه شیطانه هرکدوم اینا هم روش درمانی خودشو داره این تجویز شما یک جوریه انگار داری بهش میگی از عمد داری اینجوری میگی

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

نه خیر فکرا دست خودش نیست فکرا میاد بهش اهمیت باهاش بجنگی بدتر میشه

منم یه دوران همچین مشکلی داشتم ولی واقعا وقتی مقابله کنی درست میشه این خانوم حتما خیلی بهش فکر میکنه نباید فکر کنه من خودم نیاز به چیزی پیدا نکردم

خوبی؟😐😐 چته؟ افسار پاره میکنی اینجا پاره کنه چیو بدونم دارم میگم جلوی خودتو بگیر کار خوبی نیست تلا ...

عزیزم من مثل اطرافیان شما و شما چهارپا نیستم که افسار پاره کنم انسانم و وقتی میبینم بدون آگاهی حرف میزنی اعتراض میکنم چون دست خودش نیست اون فکر میاد تو سرش اراده ای نداره تو این زمینه که شما توصیه میکنی خودشو کنترل کنه

ولی خیلی لشه حاج خانم