2777
2789
عنوان

دیگه دنیا رو بیخیال

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 110 پست
وطن فروش اونه که با پول ما امریکا خوش میگذرونه...نه ما مردم عادییی..بفهم

من بجز رهبری

از همشون متنفرم از همشون

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
خداروشکر ما انتخابمون رو ۵۰سال پیش کردیم و همه جور پاش ایستادیماینکه ۴تا لات بیان بالا و قلدربازی در ...

خوب تو بهت میرسه شماها راضی نباشید کی باشه ؟

شکر خدا ما شرف داریم شرایط مردم بیچاره رو میبینیم

ک پس فردا شرمنده وجدان خودمون نباشیم بخاطر دو قرون شرفمونو زیر پا نداشتیم

وطنم ایران مقتدر پات واستادیم جلو وطن فروشا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ لعنت ب قالیباف و لاریجانی و تمام کفتارهایی ک خون ب دل رهبر میکنن

یا بدیم دست پسر صدیقی ..به هر حال پسر امام جمعسicon

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

خداروشکر ما انتخابمون رو ۵۰سال پیش کردیم و همه جور پاش ایستادیماینکه ۴تا لات بیان بالا و قلدربازی در ...

من عاشق ایرانم ولی اینترنشنال خیلی بیشتر از مسئولین راست میگه متاسفانه

یک بانوی آتئیست

خوب تو بهت میرسه شماها راضی نباشید کی باشه ؟شکر خدا ما شرف داریم شرایط مردم بیچاره رو میبینیم ک پس ...

مهم نیست ک نمیخوای منظورمو بگیری

فقط این مهمه ک مدیون خدا و شهدا و خودم نباشم

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
مهم نیست ک نمیخوای منظورمو بگیری فقط این مهمه ک مدیون خدا و شهدا و خودم نباشم

بیچاره شهدا که رفتن مردم ایران و ایران پیشرفت کنن نه اینکه بدبختی و افسردگی همه رو بگیره الان اگه بودن دق کرده بودن مطمئن باشه

یک بانوی آتئیست

مهم نیست ک نمیخوای منظورمو بگیری فقط این مهمه ک مدیون خدا و شهدا و خودم نباشم

ولی مدیون این مردم تا ابد هستید تا وقت مرگتون

ک ندیدید یک عده دارن کاخ میسازن با پول مردم تو همون آمریکا ولی یکی یخچالش فقط ترشی داره و شما بخاطر چندرغاز ترجیح دادی..

ضمنا خدارو ب خودتون نچسبونید

شما سر امام زمان هم میبرید بر خلاف تون حرف بزنه

وطنم ایران مقتدر پات واستادیم جلو وطن فروشا

ولی مدیون این مردم تا ابد هستید تا وقت مرگتونک ندیدید یک عده دارن کاخ میسازن با پول مردم تو همون آمر ...

رجوع کن به امضام

روزخوش گل تو خونه🌹

مگه مسولین اصلا راست بلدن اگر اینترنشنال نبود که هیچ کسحقایق نمیفهمید

من کارگرم دو سال طول کشید یه پراید بخرم که مدل پایین و درب و داغون اون وقت یکی تایپک زد من آرزو دارم پراید مدل پایین داشته باشم دلم آتیش گرقت براش حالا من خجالت میکشم با پراید بیرون برم هر روزم یه جاش خرابه نمیخوان وضعیت ببینن

یک بانوی آتئیست