2777
2789

این همه زجه میزنم

گریه از ته دل داد میزنم خدا خدا میکنم

دعا نماز چله حدیث کسا زیارت عاشورا

مشهد قم جمکران

یعنی چی

مگه میشه انقدررررر بی رحم

اونم چند سال صداش میزنم....ن فقط یک دفعه ...

برادرم بیمار روانی هست تاپیک قبلی هست زندگی مو جهنم کرده

هیچیش نمیشه هیچی ....بعد من ...

نمیدونم کاش میتونستم فقط بغلت کنم 🫂

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤چه شبهای سنگین و جان فرسایی! چقدر تلخ و از یاد نرفتنی! جوانان همدرد و هم سرنوشتمان در شعله های سوزان ستم مظلومانه فرو می افتند و ما هم نسلان غریب و ماتم زده ، شب تا سپیده با بغض سـیــنـه ، اشک دیده بیدار می مانیم و بهره ای جز بی خوابی و شرم نداریم🥺🖤و سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی پاکزاد که رحمت بر آن تربت پاک باد : بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) خدایا در این زمانه بی پناهی و دل آزار ، قلـب همه ما تنها به تو گرم و امیدوار است، تویی که یگانه دادگر پاک این جهانی🥺... به راستی عدل و داد ، محکمه و دادگاهت چون سپیده است 🌅 گرچه گاه دیر برآید اما طلوعش حتمی ست و خاموشی هرگز در آن راه ندارد...به همان اندازه که بی گزند است و امن برای حق جویان ، هراس انگیز و رسواکننده است برای آنان که با ظلم خو گرفته اند ((: دوست نی نی سایتیم ببخشید اگه طولانی یا بد نوشتم بهتر از این نتونستم🙂سپاس که همراهی کردی 🙏🏼🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حاجتی داری در دعا کردن رعایت میکنی

یا شوهر میخوام از این جهنم برم داره سی سالم میشه نمیده که نمیده ک نمیده

شفای برادرم و میخوام ده ساله عذابم میده نمیده ک نمیده که نمیده ...

یا شوهر میخوام از این جهنم برم داره سی سالم میشه نمیده که نمیده ک نمیدهشفای برادرم و میخوام ده ساله ...

حداقل ،صداگیر اسفنجی بکن تووی گوشت،صدای پیسسس نشنوی..

حدس ششم هستم ...نیتت اگه واقعی باشه،(نه محض امتحان!!)،خدا به انگشتم منتقل میکنه✍️

شما چقدر مهربونی🥰

قربونت برم خوبی از خودتونه 🌷🩷

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤چه شبهای سنگین و جان فرسایی! چقدر تلخ و از یاد نرفتنی! جوانان همدرد و هم سرنوشتمان در شعله های سوزان ستم مظلومانه فرو می افتند و ما هم نسلان غریب و ماتم زده ، شب تا سپیده با بغض سـیــنـه ، اشک دیده بیدار می مانیم و بهره ای جز بی خوابی و شرم نداریم🥺🖤و سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی پاکزاد که رحمت بر آن تربت پاک باد : بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) خدایا در این زمانه بی پناهی و دل آزار ، قلـب همه ما تنها به تو گرم و امیدوار است، تویی که یگانه دادگر پاک این جهانی🥺... به راستی عدل و داد ، محکمه و دادگاهت چون سپیده است 🌅 گرچه گاه دیر برآید اما طلوعش حتمی ست و خاموشی هرگز در آن راه ندارد...به همان اندازه که بی گزند است و امن برای حق جویان ، هراس انگیز و رسواکننده است برای آنان که با ظلم خو گرفته اند ((: دوست نی نی سایتیم ببخشید اگه طولانی یا بد نوشتم بهتر از این نتونستم🙂سپاس که همراهی کردی 🙏🏼🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

[QUOTE=408845796]یا شوهر میخوام از این جهنم برم داره سی سالم میشه نمیده که نمیده ک نمیده شفای برادرم و میخوام ده سال ...[/QUOTانشالله حل میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

فدات که اول صبح انرژی دادی

در پناه خدا باشی روزت خوش ایشالله

تاپیکت خوندم.خیلی سخته ناراحت شدم براتون.

تا حالا بهش محبت کردی؟

تا حالا شده شکایت بقیه رو ببری پیشش ،یا اینکه به عنوان یه حامی یا پشت بن بهش اعتماد کنی ؟

سعی کن کاری کنی اونو قبولش داشته باشی شاید حس غرور و حامی بودن بهش دشت بده دست از این کارا برداره.

فقط با تو این روانی بازی هارو درمیاره یا با همه همینه؟