2777
2789
عنوان

حضرت زینب واقعا برام عجیبه

170 بازدید | 11 پست

بچه ها من ارثیه ی پدریمو خانواده عموم بهمون ندادن یعنی پدرم سالمه سالم بود ایست قلبی کرد و فوت شد حدود ۳ تومنه ارثیم بعد ما مستاجریم واقعا فشاررومونه در صورتیکه میتونستیم خودمون صاحب خونه باشیمو سختی نکشیم الان چند روزه با خدا قهرم نماز نمیخونم بعد حضرت زینب بعد اونهمه مصیبت حتی نماز شبشم ترک نشد فکر کن ۴ تا پسرش،قمر بنی هاشم خود امام حسین رو ارباً اربا دید و مثل کوه ایستاد من چرا نمیتونم پس همش غر میزنم گله میکنم نمازمم که رفته رو هوا😭

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورد شرعیاتش نطری ندارم درمورد ارثیه راه قانونی ندارین شکایت کنین؟

نه عزیرم متاسفانه پدرم اعتماد کرد به برادرش

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆
ینی زده به نام برادرش ؟ برید شکایت کنید وکیل بگیرید

میگه میدم ولی ندارم الان🥲خودش خونه ساخته راحت توش نشسته

من خیلی با قانون آشنا نیستم ولی یه چیزی شنیدم مثلا اگر خونه ای رو به کسی ببخشی ،و اون شخصی که به نامش کردی هنوز اون خونه رو نفروخته باشه ،میتونی ازش پس بگیری

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من خیلی با قانون آشنا نیستم ولی یه چیزی شنیدم مثلا اگر خونه ای رو به کسی ببخشی ،و اون شخصی که به نا ...

فروخته پولشم گرفته نکبت به ما نداده

ما هم همچین کسی تو فامیل داشتیم خواهرها سهمشون از خونه پدری رو به نام برادرشون کردند که خونه پدری رو بسازه و یه طبقه هم مادرشون بشینه

بعد فوت مادرشون ،برادرشون خونه رو بدون اطلاع فروخته ،پولشم میگه میدم ولی هنوز نداده از لحاظ مذهبی هم آدم مقیدی هست و خیلی ثروتمنده ،اصلا این پولها براش پول نیست و میدونه خواهرهاش نیاز مالی دارند،ولی معلوم نیست کی میخواد پولو بده ، اینا هم از لحاظ قانونی هیچ کاری نمیتونن بکنند ،فقط باید ببینند خودش پول رو میده یانه،بعد هم ارزش پولی که چند سال پیش بوده با الان خیلی فرق کرده ،نمیدونم میخواد چطور باهاشون حساب کنه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ما هم همچین کسی تو فامیل داشتیم خواهرها سهمشون از خونه پدری رو به نام برادرشون کردند که خونه پدری رو ...

واقعا خیلی سخته دستت به هیچ جا بند نباشه🥲