2777
2789
عنوان

چرا خدا صدام و نمیشنوه نکنه وجود ندارد 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 21 پست
یا شوهر میخوام از این جهنم برم داره سی سالم میشه نمیده که نمیده ک نمیدهشفای برادرم و میخوام ده ساله ...

تنها راهش اینه که فرض کنی این ببمار پسر خودته اونوقت تحملش واست راحتتر میشه .

تاپیکت خوندم.خیلی سخته ناراحت شدم براتون.تا حالا بهش محبت کردی؟تا حالا شده شکایت بقیه رو ببری پیشش ، ...

فقط با من ...

یا دفعه اومدم توجه کردم ولی فایده نداشت باز حمله کرد

ببین کارایی باهام کرده آدم دوست ندارم نگاش کنه

مثلا یک بار مهمون اومده بود بلند بلند پیش مهمون ترشیده ترشیده

ولی اتفاقا به فکر بودم دوباره خرش کنم

به نظرت چیه کار کنم ؟؟

از بچگی تا الان یک کلمه با هم حرف نمیزنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط با من ...یا دفعه اومدم توجه کردم ولی فایده نداشت باز حمله کردببین کارایی باهام کرده آدم دوست ندا ...

خب همون فکر میکنه دوسش نداری.

تولد براش بگیر سوپرایز کن ،اگه شده با یه مینی کیک یا یه کادوی کوچیک.

تو کارات ازش نظر بخوا بگو درسته اذیتم میکنی اما میدونم تو داداشمی همه کسمی، میدونم از ته دلت بد منو نمیخوایی.

سعی کن تو بیکاریهاتون بازی کنید با هم مثلا منچ بگیر بگو بیا منچ بازی،پاستور بازی، شهربازی...از این چیزا ،اینا باعث میشه خیلی بهت وابسته بشه.

هرچند هم اذیتت کرد ولی تو دست برندار از خر کردنش. البته خر کردن یه اصطلاحه، اینو بدون داداش داشتن خیلی خوبه یه جاهایی به وجودش افتخار میکنی.

شرط بندی کن باهاش سر یه چیزی که دوست داره،.

سعی کن تو براش خواهری کنی.دلسوزی کن براش.البته پسرا و کلا مردا دوست ندارن خیلی براشون حرف بزنی و نصیحتشون کنی.سعی کن خیلی نصیحتش نکنی یه بار حرفتو بزن تکرار نکن

گاهی آدم خودت نمیدونی چی به چیه شاید رفتار خودت باعث شده داداشت اینجوری باهات رفتار کنه.

خب همون فکر میکنه دوسش نداری.تولد براش بگیر سوپرایز کن ،اگه شده با یه مینی کیک یا یه کادوی کوچیک.تو ...

ممنونم 🌹

درخواست بدم

ولی واقعا مریضه ها هیچ شکی نیست ولی سعی میکنم