2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 4132 بازدید | 130 پست
نمیخوام تن به خواسته اش بدم میخوام با حرف قانعش کنم از عفونت خیلی میترسم از طرفی بهم حس وسیله جنسی ...

خب همسرت گرم مزاجه ، تو اون مدت سردی بده بهش

یا همه اش ناله کن و بگو خیلی درد دارم

خوشبختی همه آرزومه 🤍💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی تبدیل به لکه بینی بشه گاهی آره میذارمروزای اول نه

منم لکه بینی ام

حس بد بهت دست نمیده؟

من همش رو اعصابمه ک به حال بد من احترام نمیذاره

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
منم لکه بینی ام حس بد بهت دست نمیده؟ من همش رو اعصابمه ک به حال بد من احترام نمیذاره

نه

اگه خودم اوکی باشم مشکلی ندارم

اگه نخوامم که کاری نداره

تجاوز نمیکنه که

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍

از مهم ترین تفاوت انسان و حیوانات نعمت عقل و کنترل نفس هست

حالا ایشون بخاطر یک هوس زودگذر پای روی انسانیت خودش میذاره و به شما آسیب میزنه

این تفاوتی با دنیای حیوانات نداره

شما مقوله های مربوط به آسیب های رابطه در ایام پریودی را براش فراهم کنید بخونند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خب بحث عفونت رو پیش بکش

گفتم میگه من تمیزم😑😑

یکمم بحثو کشش بدم میگه تو منو دوست نداری برای احساس من ارزش قائل نیستی و این چرت و پرتا

گفتم میگه من تمیزم😑😑 یکمم بحثو کشش بدم میگه تو منو دوست نداری برای احساس من ارزش قائل نیستی و این ...

لگو تو هم به احساس من ارزش قایل نیستی

تو باید الان مواظبم باشی هم احساسی هم جسمی تا بعدا منم بتونم باهات باشم

هر روز رابطه داری؟

خوشبختی همه آرزومه 🤍💫

همونو بگو اعصابم خورد میشه احساس میکنم من وسیله جنسی ام مگه من برده ام ک به سازش برقصم خبحالم خوب نی ...

یعنی ندی بزور میاد کارشو میکنه😐؟

خو اون که میشه تجاوز وقتی با میل خودت نباشه

خب مگه حتما باید نزدیکی باشه؟

سعی کن راههای معاشقه رو انتخاب کنی

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

یعنی ندی بزور میاد کارشو میکنه😐؟خو اون که میشه تجاوز وقتی با میل خودت نباشه

نه تجاوز ک نمیکنه ولی رو مخم میره

هعی بحثشو پیش میکشه

هعی میگه تو منو دوست نداری زنای دیگه برا شوهرشون ارزش قائلن بقیه حسرت میخورن ک شوهرشون بره سمتشون واین چرت و پرتا

لگو تو هم به احساس من ارزش قایل نیستی تو باید الان مواظبم باشی هم احساسی هم جسمی تا بعدا منم بتونم ب ...

تقریبا هفته ایی ۴ ۵ باری هست

بعضی هفته ها بیشتر بعضی وقتا کمتر بستگی به فشار کاریش داره

خب مگه حتما باید نزدیکی باشه؟سعی کن راههای معاشقه رو انتخاب کنی

من میخوام قانعش کنم ک کار خوبی نیست

نمیخوام ک دعوا کنم

و نمیخوام ک تن به خواسته اش بدم