2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 130 پست
همونو بگو اعصابم خورد میشه احساس میکنم من وسیله جنسی ام مگه من برده ام ک به سازش برقصم خبحالم خوب نی ...

تورو خدا تو پریودی نزدیکی نکن من الان مطب زنانم باور کن یه بیماری های لاعلاج میگن همش یا از نزدیکی تو پریودی یا عفونت و....

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
عزیزم تو پریودی هم ضرر داره هم گناه داره هم کفاره داره هم برا خودت سخته دردو خونریزی داری بدتر از هم ...

اره متاسفانه

من دوست ندارم من خودم همه بدیاشو میدونم فقط نمیدونم چطور با مهربونی و روی خوش شوهرمو قانع کنم

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو پریودی هم ضرر داره هم گناه داره هم کفاره داره هم برا خودت سخته دردو خونریزی داری بدتر از هم ...

تازه یکم داره رابطمون خوب میشه بعد یک عالمه دعوا یک مدته اتش بسیم

میترسم دوباره یک حرفی بزنم باز شر بشه

اره متاسفانه من دوست ندارم من خودم همه بدیاشو میدونم فقط نمیدونم چطور با مهربونی و روی خوش شوهرمو قا ...

چی بگم عزیزم امان از دست این مردا که وقتی میخوان همه قانون ها رو بهم میرزن

قهر میکنن دعوا میکنن لج میکنن

شوهر من از خودم تاریخ پریودیمو دقیق تر میدونه خخخخ

چی بگم عزیزم امان از دست این مردا که وقتی میخوان همه قانون ها رو بهم میرزن قهر میکنن دعوا میکنن لج م ...

دقیقا شوهر منم جزو اون افراده

اولش هعی با حرف میخواد راضی کنه بعد میره لاک نظلوم نمایی بعدش میشه دعوا بعدش یک مدت نمیاد سمتم مثلا منو تحریم میکنه بعدشم قهر باز بعد یک مدت من واکنش نشون نمیدم خودش میاد اشتی میکنه

دقیقا شوهر منم جزو اون افراده اولش هعی با حرف میخواد راضی کنه بعد میره لاک نظلوم نمایی بعدش میشه د ...

اره همه شون همینن عزیزم

دیگه بادش فروکش میکنه میاد آشتی

شوهر منم همینه از هر راهی که بگی وارد میشه تا نتیجه بگیره

ببخشید میگم از جلو نشه از پشت میخواد درکی از پریودی نداره

اره همه شون همینن عزیزم دیگه بادش فروکش میکنه میاد آشتی شوهر منم همینه از هر راهی که بگی وارد میشه ت ...

افرین شوهر منم همینه

میگه تو منو دوست نداری وگرنه راه های رسیدن به خدا زیادن

منم میگم مرد سختمه مریضم حالم خوب نیست درد دارم

نمیفهمه اصلا

افرین شوهر منم همینه میگه تو منو دوست نداری وگرنه راه های رسیدن به خدا زیادن منم میگم مرد سختمه مریض ...

اره دیگه ارضا شدن اونا فقط اولویت زندگی ماست

ای کاش

ای کاش

از درد و بدبختی زن ها فقط و فقط پریودی برا مردا بود تا ببینن چی میکشیم

درد زایمان پیشکش