2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 130 پست
نه تجاوز ک نمیکنه ولی رو مخم میره هعی بحثشو پیش میکشه هعی میگه تو منو دوست نداری زنای دیگه برا شوهر ...

وای🥲

اخه ببین خودش چندشش نمیشه

تو اون دوره ادم ببخشید هم بوی عرق میده هم بوی خون🥲😂

وای🥲اخه ببین خودش چندشش نمیشهتو اون دوره ادم ببخشید هم بوی عرق میده هم بوی خون🥲😂

متاسفانه نه

دقیقا از خودم بدم میاد تو اون دوران

خودم خودمو تحمل نمیکنم شوهرم ولی همچنان هست ک هست ک هست

اون دفعه ببین بوی گند عرق میدادم مریض سرما خورده بودم

درحدی ک خودم از خودم متنفر بودم شوهرم اومده بود میگفت چه بوی خوبی میدی حالا منم ببین بی اغراق میگم بوی گند عرق میدادم

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه نه دقیقا از خودم بدم میاد تو اون دوران خودم خودمو تحمل نمیکنم شوهرم ولی همچنان هست ک هست ک ...

طبع شوهرت شدیدا گرمه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

من میخوام قانعش کنم ک کار خوبی نیست نمیخوام ک دعوا کنم و نمیخوام ک تن به خواسته اش بدم

عزیزم جفتتون باید همو درک کنید

ایشون نیاز جنسی داره

شما هم درد داری

شما بگو نزدیکی نه ولی راه دیگه بذار که اونم اذیت نشه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

تکلیف نوار بهداشتی چی میشه اون وسط؟

بعدم توی پریود بهداشت پشت، کامله کامل نیست آخه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزم جفتتون باید همو درک کنید ایشون نیاز جنسی داره شما هم درد داری شما بگو نزدیکی نه ولی راه دیگه ب ...

اخه میگه ی جای دیگه ک خیلی درده منم واقعا دردم میگیره نمیزارم باز میره تو لاک مظلوم نمایی

قرص بخور پریود نشی اگه میخوای حالا حالاهاپریود نشی

حس میکنم شوهرت برادرمه

من از خدامه ی دیقه ام ولم نکنه ولی نمیشه

حالا تو عقدم بعد عروسی فک کنممیلم بیشتر از این شه

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

تکلیف نوار بهداشتی چی میشه اون وسط؟

واقعا هیچ ایده ایی ندارم دنیای ادم پر از خون و کثیف کاری میشه حتما باید تو حمامی جایی انجام بشه وگرنه همه جا نجس میشه

واقعا هیچ ایده ایی ندارم دنیای ادم پر از خون و کثیف کاری میشه حتما باید تو حمامی جایی انجام بشه وگر ...

رابطه ی دهانی برقرار کن راه دیگه یی واقعا نداره

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍