2777
2789
چه جالب منم هموون ۶ بهمن😍، ازمایشم نوشته ۱۵ روز بعد از انتقال، که میشه ۲۱ بهمن که همون روز پریودی م ...

اره به سلامتی عزیزم باهم ایشالله مثبت شیم شما فریز بودن با فرش انتقال دادی؟؟؟؟

اره به سلامتی عزیزم باهم ایشالله مثبت شیم شما فریز بودن با فرش انتقال دادی؟؟؟؟

پارسال فریز کرده بودم، نگران نباش برو سرکار هیچ اشکالی نداره، دکترا اصلا اعتقادی به استراحت ندارن ، حتی روز اول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال فریز کرده بودم، نگران نباش برو سرکار هیچ اشکالی نداره، دکترا اصلا اعتقادی به استراحت ندارن ، ...

به سلامتی اره دیگه توکل به خدا دکتر منم اصلا چیزی نگفت بمون خونه یا نه من خودم مرخصی گرفتم ولی خیلی دارو داده

من دوتا انتقال دادم ایشالله هر دو بگیره 🥹برای شماهم همین طور امیدمون به خداست شما تهرانید ؟

ایشالا حتما مثبت میشیم، منم دو تا ، نه شهرستانم ، گرید جنینامم دکتر گفت عالیه میگیره برات ، حالا تا بینم خدا چی بخواد

ایشالا حتما مثبت میشیم، منم دو تا ، نه شهرستانم ، گرید جنینامم دکتر گفت عالیه میگیره برات ، حالا تا ...

خدا ازت بشنوه من امروز روز ۴ انتقالمه یه کم حالت پریودی دارم جای امپول ها پروژسترون که هر روز میزنم درد میکنه اعلائم دیگه هم ندارم

ایشالا حتما مثبت میشیم، منم دو تا ، نه شهرستانم ، گرید جنینامم دکتر گفت عالیه میگیره برات ، حالا تا ...

منم جنین هام عالی بودن دکترم خیلی امیدواره ایشالله با خبر خوب بیایید بگید مثبت شدید

دارو هاتو منظم استفاده کنغذا و میوه و مغزیجات مقوی بخورمهمترین نکته ، استرس نداشته باشاز الان بهت تب ...

ممنون از انرژی خوبتون همسرم دقیقا مثل شما میگه از الان تو مامان شدی مطمعن باش