2777
2789

دارو هاتو منظم استفاده کن

غذا و میوه و مغزیجات مقوی بخور

مهمترین نکته ، استرس نداشته باش

از الان بهت تبریک میگم مامان جان🌱

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چقدر نت نباشی،استرس کمتری میگیری.

دعا توسل و حدیث کسا زیاد بخون.

جیگر ،ادویه، خرما،ماست،شیر ،زعفران نخور.رژیم غذایی باید متعادل باشه.نه خیلی گرمی نه سردی جات

سوپ،مایعات بخور ،غذاهایی که باعث یبوست میشن مثل برنج کمتر بخور.در نهایت امید و توکل به خدا.

انشالله که مثبته

هر چقدر نت نباشی،استرس کمتری میگیری.دعا توسل و حدیث کسا زیاد بخون.جیگر ،ادویه، خرما،ماست،شیر ،زعفران ...

توکل به خدا دومین بار ivf میکنم جنین ۵ روزه بلاست انقال داد دکتر فرش توکل به خدا حالم خوبه فقط از خدا میخام بچهام بمونن وسالم باشن 🥹🥹❤️❤️❤️❤️

کلا ای وی اف یعنی استرس ، و این چیزیه که همه درگیرشن ، نگران نباش ایشالا مثبتی ، منم روز سومم

سلام عزیزم چه علائمی داری ؟؟؟

من از روز انتقال ۶ بهمن باشه مرخصی گرفتم کم کم کار میکنم تو خونهکار شخصی و روز مره ولی کلافه ام بعضی وقتا زیر دلم تیر میکشه شماهم این طور هستید طبیعیه ؟

کلا ای وی اف یعنی استرس ، و این چیزیه که همه درگیرشن ، نگران نباش ایشالا مثبتی ، منم روز سومم

شما هم۶ بهمن انتقال دادید دکتر من دوتا ازمایش نوشته یکی ۱۳ بهمن یکی ۲۰ بهمن نمیدونم چرا

سلام عزیزم چه علائمی داری ؟؟؟من از روز انتقال ۶ بهمن باشه مرخصی گرفتم کم کم کار میکنم تو خونهکار شخص ...

اره منم زیر دلم یه ذره حس گرفتگی و درد دارم ، استراحتمم مطلق نیست ، فقط چون روزای اولم بیشتر دراز میکشم و گاهی تو خونه راه میرم و کارای سبک انجام میدم ، زیاد خم و راست نمیشم مگه با احتیاط ، البته دو سه روز دیگه باز استراحتمو کمتر میکنم

شما هم۶ بهمن انتقال دادید دکتر من دوتا ازمایش نوشته یکی ۱۳ بهمن یکی ۲۰ بهمن نمیدونم چرا

چه جالب منم هموون ۶ بهمن😍، ازمایشم نوشته ۱۵ روز بعد از انتقال، که میشه ۲۱ بهمن که همون روز پریودی ماه قبلمه

اره منم زیر دلم یه ذره حس گرفتگی و درد دارم ، استراحتمم مطلق نیست ، فقط چون روزای اولم بیشتر دراز می ...

من رعایت میکنم دیگه مجبورم برم سر کار مرخصی ندارم بمونم خونه ولی یه کم بعضی وقتا زیر دلم تیر میکشه حالت گرفتگی دارم